話說琴日係「紅羅x」買左3隻木制磨牙玩具俾呠呠...
點知佢一晚之間已經ko左一舊!!!!!
各位兔奴有冇咩好既磨牙玩具介紹/_\
不過想要d唔會整到好嘈既玩具..
因為佢好鍾意夜晚半夜先黎咬.太嘈我會好慘lol
doublet531 2011-3-21 07:44:00 PM
我無磨牙玩具俾豆豆呀~~
不過有買咩木制的橋俾佢喱埋~
可屈曲的~~
佢會喪咬~~
我諗會好過一舊舊玩具卦~~
因為佢地好興咬起再拋落地..~~嘈死~~
yanyi:) 2011-3-21 09:57:09 PM
原帖由 doublet531 於 2011-3-21 07:44 PM 發表
我無磨牙玩具俾豆豆呀~~
不過有買咩木制的橋俾佢喱埋~
可屈曲的~~
佢會喪咬~~
我諗會好過一舊舊玩具卦~~
因為佢地好興咬起再拋落地..~~嘈死~~

但係果d唔係要整住個籠果度架咩?
佢咬果陣唔會整到d鐵好嘈?
yanyi:) 2011-3-21 09:58:30 PM
原帖由 aguiler 於 2011-3-21 08:42 PM 發表
正賢係唔放佢出黎玩佢先咬籠,
所以我都由佢周圍走..

但係...
我次次都打開個籠俾呠呠出黎.
佢次次都想出又唔敢出咁= =
跟住抱埋佢落地.
佢行左兩行就拿拿聲跳番入籠= =....
佢咬籠完全唔係因為想出去玩-_-
只係想有人理下佢同埋牙痕止下痕~_~
yanyi:) 2011-3-21 10:24:44 PM
原帖由 aguiler 於 2011-3-21 10:09 PM 發表
草磚?!@@冇放咩?
正賢一放出黎就成間房比佢跳過哂,
重會自high,係玩到冇野好玩先走過黎要我摸摸,
摸多陣佢都想走=3=
最陣唔知係咪病好左,成個活潑左好多..
我坐左係度玩電話冇理佢,佢都自己係度跳兔仔舞,
吹佢 ...

呠呠得四個月.好似話未食得草磚?_?
基本上我打開個籠摸一摸呠呠個頭.
佢就會高速跑同埋fing頭= =
完全係一隻喜愛自high既兔仔!
不過一冇人理佢佢個樣就超慘..
所以唯有等佢夠歲數絕育就幫佢搵番個伴~
小小夕 2011-3-21 10:56:10 PM
0.0 我剛剛開始養已經比草專佢玩=3=
doublet531 2011-3-22 12:08:55 AM
D鐵佢地咬唔到的~不過都有聲嫁~~
佢地食草草都有聲啦@@
不過我爛訓...沒太大影響:010:

快速發帖