晚上唔知發咩神經  花生跑去UN芝麻  UN不得止 仲要咬住佢背隻D毛..
((係米發情?? ))
我係米應該去問醫生係米絕育了:016:
絕左育佢地會唔會唔可以再一齊嫁:047:

我知道佢地2個小朋友都唔開心:016:
我將花生關係細籠  芝麻不停係個細籠到轉轉轉..
花生又係到挖個籠D鐵枝
好似牛朗同織女相遇咁:016:  但中間格左鐵枝

但係如果搞到2個打架  2個互相唔中意   
到左遲D絕育想佢地起返埋1起就冇可能:016:
所以分籠了:016:

估唔到有咁既一日 :016:
:016: :016:

住係細籠 望到朋友住大籠會唔會唔開心:036:

wesky 2011-4-5 12:04:44 AM
絕完育可以再 bond 返既~~ ^^
raywong521 2011-4-5 12:07:42 AM
係會有咁既一日架......因為佢地無絕育,情緒唔隱定~會無啦啦un對方,順便拔對方d毛...咁樣既情況,我巳前對女都係咁,比兔蝦果隻真係好陰公:022:

愛佢地就幫佢地絕育,若果唔係,咁樣既情況係會再發生....若果兩隻打得再勁d,第時就好難一齊玩
小小夕 2011-4-5 12:28:15 AM
原帖由 raywong521 於 2011-4-5 12:07 AM 發表
係會有咁既一日架......因為佢地無絕育,情緒唔隱定~會無啦啦un對方,順便拔對方d毛...咁樣既情況,我巳前對女都係咁,比兔蝦果隻真係好陰公:022:

愛佢地就幫佢地絕育,若果唔係,咁樣既情況係會再發生....若果兩隻打得 ...

係丫:016:   E加陰公在 比人恰個個要訓細籠..因為花生佢係細籠係甘咬同抓個籠:016:
芝麻去左細籠好似眼濕濕甘望住我  我放佢出黎佢跑返去大籠:047:
豪宅搬返去籠屋:047:  個個籠真係細好多..  買個又唔係 唔買又唔係

小小夕 2011-4-5 12:28:43 AM
原帖由 wesky 於 2011-4-5 12:04 AM 發表
絕完育可以再 bond 返既~~ ^^

絕完育可唔可以住返埋一齊嫁Q_Q
long~spirit 2011-4-5 12:35:30 AM
我林B林善呢排都有想UN人既情況出現,但就沒打架,同埋空間夠,必要時另一隻可以走佬=.=但佢地間日就霸地盤同噴尿囉=.=最緊要唔好打架打傷對方=.=
小小夕 2011-4-5 12:41:56 AM
原帖由 long~spirit 於 2011-4-5 12:35 AM 發表
我林B林善呢排都有想UN人既情況出現,但就沒打架,同埋空間夠,必要時另一隻可以走佬=.=但佢地間日就霸地盤同噴尿囉=.=最緊要唔好打架打傷對方=.=

佢地唔係打架  而係UN UN個陣 花生會咬住芝麻背上面D毛 ..
佢地冇打架 仲好SWEET甘互奶毛毛..
但係UNUN咬背隻D毛 嚇死我 我抱起花生佢個口吊住芝麻汁毛
所以我分開佢地:016:

我知UNUN唔係罪過:047:  但唔好咬毛毛嘛:047:  想嚇死芝麻咩:047:

我有上網睇 UN個陣會咬埋對方汁毛= =

你2隻兔兔幾歲丫?

小小夕 2011-4-5 12:54:02 AM
最新消息 ~~ 我剛剛再放芝麻入大籠  花生又UN  ......:047:   抱走...
芝麻眼濕濕望住我..

我應該買過大籠比佢地 ..等佢地已後都分籠??   定等絕育:016:
raywong521 2011-4-5 01:25:31 AM
你對兔幾歲?應該先分籠,同埋你係咪好少敦佢地出寵玩?就最好買個標準大少既籠,若果唔買,訓細寵果隻好慘,無得郁~

d寵其實平平地$200巳經有一個,可以買一個用住先,夠歲數就帶兔兔去絕育,絕育好了,就再夾過,就可以一齊再玩了
wesky 2011-4-5 01:29:39 AM

回復 5# 的帖子

有機會架
依家都係分開住架啦, 等兩隻絕晒育, 先再慢慢bond 返~ 我兩隻都係咁~~
bond 好先再買個大d 既籠
小小夕 2011-4-5 01:56:44 AM
原帖由 wesky 於 2011-4-5 01:29 AM 發表
有機會架
依家都係分開住架啦, 等兩隻絕晒育, 先再慢慢bond 返~ 我兩隻都係咁~~
bond 好先再買個大d 既籠

恩 E加分左籠  我念緊買唔買過大D 比其中1隻用住先
因為我之前新年買左個大籠就係打算比佢地2個一齊住
如果絕完育我又怕個個籠又浪費左  唉:016:

聽日打電話問下 絕得育未先..
因為DR.MA靜係同我講暑假前:016: :036:

快速發帖