大家好~我係尋晚由兔協返屋企GE GEORGE~
我除了有係人都咬的廦好外(工作坊個姐姐都反我唔掂),新姐姐竟然讚我幾好湊,話我一滴尿都無屙出廁所外面,又唔揀飲擇食,宜家仲食緊尋晚同今朝D草~呵呵~

兔協的樣子

回家了

aguiler 2011-4-8 11:11:02 PM
歡迎喔~~~
George係咪兔協果隻呀?
little_connie 2011-4-8 11:21:45 PM
係YA~唔識UPLOAD 相TIM...
wesky 2011-4-8 11:39:44 PM
aguiler 2011-4-8 11:52:41 PM
好想快d睇到呀..
之前係兔協見到佢已經覺得佢好得意架喇~~:021:
angelaska 2011-4-9 12:36:57 AM
是否腳仔天生異常果隻?
berki 2011-4-9 08:52:53 AM
我諗係佢呀
http://www.hkrabbit.org/?cat=4&rabbitID=1921
我都覺得佢幾可愛架
咁係咪3兄弟都俾人接走哂啦#^66^#
aguiler 2011-4-9 09:12:30 AM
原帖由 berki 於 2011-4-9 08:52 AM 發表
我諗係佢呀
http://www.hkrabbit.org/?cat=4&rabbitID=1921
我都覺得佢幾可愛架
咁係咪3兄弟都俾人接走哂啦#^66^#

應該係呢隻~~之前樓主都講過會接佢走~~
little_connie 2011-4-9 09:47:41 AM
屋企部腦上網未係好穩定,未up到相呀...不過我估我識點up~
佢清晨係錦傻左錦嚮個籠到跳來跳去,以為唔夠草,加多d比佢再訓,點知8點又跳過,唔知叫唔叫跺地呢?
食完早晨9點放左佢出黎幾字,梳左少少毛,就好似好累錦即訓...

咩原來有三兄弟ga?我仲以為佢地只有richard 同george tim~

工作坊姐姐話佢上左電視,,arm arm 去左圖書館上網睇4月5日ge 放學icu,,終於見到佢la~^^
http://mytv.tvb.com/kids/afterschool/117279#page-1

ccychoy 2011-4-9 10:35:25 AM
你接左佢?太好了.可以幫佢找到個家~
希望佢:038:
angelaska 2011-4-9 11:44:43 AM
有時見到兔協有d兔兔好耐都仲係果度,
到有人接佢返屋企真係好開心呢!
好想快d睇相#^9_003^#
傘仔)) 2011-4-9 11:48:22 AM
Hi ~  George !
aguiler 2011-4-9 11:55:27 AM
明星兔~~~:021: :021: :021: :021:
phoebe)) 2011-4-9 12:20:15 PM

回復 9# 的帖子

:002: :002: :002: :002:
yanyi:) 2011-4-9 12:35:35 PM
richard好似仲未俾人領養?
我早排去兔協剪甲見佢俾人禁緊糧~
george終於搵到歸宿~真係幸福~

快速發帖