抱佢反極都彈返起身
一係訓訓下諗住佢定啦
一拎起把梳梳落去佢又彈起
走左佬想抱返佢上大腿佢又係咁"young"我
結果一"young""young"左落我頸度
而家一條痕係我條頸...激到我喊
平時佢都好乖, 但係一到梳毛佢就好反抗
仲要一次比一次反抗...鬧佢佢就哩係daddy凳底
我做哂衰人咁... /_\
aguiler 2011-4-18 08:53:14 AM
會唔會梳得唔舒服/大力得濟呀?
PILLOW.MA)) 2011-4-18 09:41:01 AM

回復 2# 的帖子

我都未落到手...
就咁PA係大腿都係一陣就走..
傘仔)) 2011-4-18 09:45:42 AM
你用咩梳?  針梳有2種, 一種有包膠珠在針頭, 一種無包膠的。外甥初初用無包膠那種, 發覺真係會梳"損"左, 就算無梳損,該都會痛吧。試下轉梳....

或者,梳的時候要肯定不掂到皮膚....
aguiler 2011-4-18 09:46:08 AM
正賢都成日走佬架...所以我趁佢食糧果5分鐘同佢梳~
早晚都有10分鐘梳下~
正賢好為食,絕對唔會因為你同佢梳毛而唔要野食,
所以佢會乖乖係度任你梳~
你都可以試下..
傘仔)) 2011-4-18 09:46:41 AM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-4-18 09:41 AM 發表
我都未落到手...
就咁PA係大腿都係一陣就走..

之前整痛過, 會有陰影吧.....一看到梳就認住...
aguiler 2011-4-18 09:55:41 AM
可以試下正賢呢個方法先...如果再唔得就試下收埋把梳~放佢上大比摸耐d先變把梳出黎輕輕地梳...
phoebe)) 2011-4-18 10:33:46 AM
我抱住隻免仔慢慢摸及按摩佢,跟住梳理,佢不會反抗,還覺得佢好high:039: :039:
yanyi:) 2011-4-18 10:54:24 AM
有冇梳毛前後俾d野食利誘下佢丫?
萬試萬靈xd
PILLOW.MA)) 2011-4-18 11:20:06 AM
針梳我用離逆毛梳幾下解結
之後再用排梳梳順D毛

可能個問題係...佢唔鍾意反轉

yanyi, 佢食完野就走架!!!
brendang 2011-4-18 01:26:30 PM
你已經執身彩,我試過被young:條血痕向條眉上面:061:
jessiesiuwy 2011-4-18 01:46:02 PM
我要成3個人先幫到佢梳毛. . .
兩個禁,一個梳. . .
重要成日比佢走到佬- -
實在太難LA. . . .
PILLOW.MA)) 2011-4-18 02:11:35 PM
brendang, 搵D留海遮住XD

jessiesiuwy, 有人同你禁住佢真係好...
我諗我都要班馬先得喇
katy)) 2011-4-18 04:55:51 PM
扶佢起身梳肚仔得唔得?

呀B同PILLOW一樣唔反得。
後期試下扶佢起身梳,佢好似冇咁緊張,但係都會想走佬,我一見佢拱起PAT PAT想走,我會掃返低住佢PAT PAT / 比佢休息一陣 (有時驚佢要去廁所)。
PILLOW.MA)) 2011-4-18 06:26:02 PM

回復 14# 的帖子

呢個方法可以試下
但係我想同佢梳鬆下腳板底D毛...
唔通要搵個人抱起佢?! XD
我個仔真係麻煩呀!!!!!!!!

快速發帖