本黎係想book dr.betty架~
見你地個個都話佢好..
但佢放假,最快下星期2先番呀:022:
之後就話book dr.yan啦~
又放假~
得dr.ma,
但唔知好唔好呀~
有冇人睇過可以講我知呀?
wanga113 2011-4-19 06:54:29 PM
我見好多兔友都有睇Dr ma.佢地話佢好細心
九龍動物診所入面既Dr 都好好咖!!
小穎 2011-4-19 06:55:37 PM
同志:027:
我呢個星期約左去覆診睇番個絕育個傷口仔,
順便做埋身體檢查;
但咁岩betty放假(汗);
佢都係將我分左俾dr.ma。

我都未睇過佢�3�唔知好唔好。

話說你幾時去?可能我地會撞到wo xdd’
aguiler 2011-4-19 06:58:22 PM
我聽日去呀...
你呢?!有機會比你睇下正賢啦..haha
最近佢又打乞痴喇~
都唔知係咪上次e唔到又番發呀..:011:
aguiler 2011-4-19 06:59:13 PM

回復 2# 的帖子

咁我都定d..
我見個個都betty前betty後~
唸住今次同正賢轉e生睇下betty架嘛~冇緣~~~
berki 2011-4-19 06:59:32 PM
我BOOK左24號DR MA幫桃桃絕育呀
之前波波係BETTY做,都唔知DR MA點
不過兔友講到冇問題既^^
但係BB未戒奶..我諗要改期-.-
wanga113 2011-4-19 07:02:41 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-19 06:58 PM 發表
我聽日去呀...
你呢?!有機會比你睇下正賢啦..haha
最近佢又打乞痴喇~
都唔知係咪上次e唔到又番發呀..:011:

我兔兔有排都成日打黑痴,我轉左三次 到dr betty到睇完就好返啦!!!
betty詰兔兔敏感.  正賢有無鼻水個d阿??
raywong521 2011-4-19 07:03:52 PM
其實邊個都無所請,呢間睇兔睇到出晒名~

唔好睇少dr.ma佢好好架,又細心,我唔覺得佢比dr.betty輸蝕,之前又上過節目講解兔兔既野,樣樣都講得好實用~

我之前肥妹都有睇過dr.ma,啤啤就睇過dr.betty
小穎 2011-4-19 07:04:52 PM
我都係約左24號-0-!
三點三(下午茶時間(冷笑話))。
好可惜:047:
好想見到正賢喔,正賢好得意的說∼∼∼∼(失望)。

beiki都係24號嗎?唔,但見你可能改期:047:
不過都係兔兔最大,如果真係未戒奶都係改期好。
ccychoy 2011-4-19 07:06:06 PM
我兔兔睇開
幾好
有詳細解識
新手既會找護士教你
第一次睇俾護士教左個幾鐘
小穎 2011-4-19 07:07:21 PM
話說我記得上次去果時,
見到dr.ma係咁捉隻狗仔-_-。

話說係隻狗狗要食藥,但次次趁佢忙果時偷跑左出黎;
之後佢就出左黎搵隻狗,
跟住一野捉住左隻狗話:
令仔,食藥唔好走呀!

睇到有d想笑xd

^以上情形已發生了兩’三次。
aguiler 2011-4-19 07:07:22 PM

回復 6# 的帖子

好緊張呀...
如果佢好ge,之後絕育都搵佢做..
aguiler 2011-4-19 07:11:11 PM

回復 7# 的帖子

有呀...
重有少少白色野:022:
雖然佢而家行得走得食得訓得,
但係少少病就早d去睇左佢好d..
唔係一陣大病就手尾長了...
aguiler 2011-4-19 07:12:32 PM

回復 8# 的帖子

咁我個心都定d..
最怕係唔斷尾姐~
aguiler 2011-4-19 07:13:28 PM

回復 6# 的帖子

全部bb都做哂?!
定做左女仔先呀?

快速發帖