終於係龍貓村接走左安哥拉bb
復活小兔~~豆花公主
佢好似西施狗...
因為太瘦..努力谷肥佢中
不過好搞笑...鐘意廁所無網網
而且會訓係上面...
唔知大家既寶貝會唔會咁呢???

wanga113 2011-4-24 02:25:28 AM
你好似得好小草俾佢wo.不如俾多d草佢阿??? 我自己會放d草係底,一黎可以俾佢食,二黎有醫生話搵草放底俾兔兔行可以減低有腳瘡既機會

我家兔兔識去廁所,所以我有網俾佢咖..佢好小會訓係廁所
TinaTin 2011-4-24 02:59:33 AM
佢細細粒已經食左一大半草草XDDD
前一個鐘我又加左一堆草草俾佢又就快食晒XDD

頭先一痴網就去左草上面尿尿= =唔加就識係廁所上尿尿.....
aguiler 2011-4-24 10:08:04 AM
好可愛呀~~
但毛毛過長夏天就會好熱了><
佢中意訓廁所可能係因為廁所d墊料好舒服呱~~
berki 2011-4-24 10:12:22 AM
呢個小朋友真係又可愛又聰明呀!#^60^#
小穎 2011-4-24 10:28:11 AM
我家的兔連有網都要跑上去睡-_-
爬別些文好像是說因為牠覺得這樣會高一點,地位高點。

只是,你家的兔兔睡的廁所,明明都不是太高:026: 為什麼愛上去睡真的是不明白了。

為什麼兔子就愛在廁所睡(廁所兔子..無言)。
wongvennesa 2011-4-24 10:49:32 AM
我隻冬冬一樣, 好鍾意訓廁所,從來無係上面尿尿過 = =
個人認為因為d 木粒佢覺得好舒服
FAFA)) 2011-4-24 11:23:31 AM
原帖由 小穎 於 2011-4-24 10:28 AM 發表
我家的兔連有網都要跑上去睡-_-
爬別些文好像是說因為牠覺得這樣會高一點,地位高點。

只是,你家的兔兔睡的廁所,明明都不是太高:026: 為什麼愛上去睡真的是不明白了。

為什麼兔子就愛在廁所睡(廁所兔子 ...

我覺得因為廁所個角位夠圓夠滑,
所以好鐘意上去訓~

我家個2隻都係龍貓村買
佢地都係鐘意無網的廁所
szeszebaby)) 2011-4-25 02:46:21 AM
豆花好得意呀..仲有冇安哥拉賣呀? 幾錢一隻?:046:
小穎 2011-4-25 10:31:07 AM

回復 8# 的帖子

可能兔兔在龍貓村的時候 那兒的店員就讓他們睡廁所=3=
不過既然對佢地無咩害既><
訓下都好xd

對 廁所的表面真的比較圓滑舒服。
aguiler 2011-4-25 10:46:37 AM
龍貓村係邊架??好遠架??
phoebe)) 2011-4-25 12:03:49 PM
so cute:023: :023: :023: :023:
TinaTin 2011-4-25 03:40:33 PM
原帖由 FAFA 於 2011-4-24 11:23 AM 發表

我覺得因為廁所個角位夠圓夠滑,
所以好鐘意上去訓~

我家個2隻都係龍貓村買
佢地都係鐘意無網的廁所

唔通佢地既兔都係鐘意訓廁所XDDD???
yanyi:) 2011-4-25 04:00:18 PM
好可愛丫~
不過到夏天應該要剪得清爽d喇@_@
TinaTin 2011-4-25 04:43:26 PM
原帖由 szeszebaby 於 2011-4-25 02:46 AM 發表
豆花好得意呀..仲有冇安哥拉賣呀? 幾錢一隻?:046:

HK我都搵左2年...有時8號兔話會有~~不過我等左一年都無收過電話
之後有次行過大埔龍貓村~~就見到有一隻~~$480

快速發帖