呵呵 一個鐘前影的;這次真的是我自己影的喔--
話說,背景音樂再度有我媽出現..我已經叫她別說話說影緊野啦;
她還是不管我。

最後忍不住笑了聲,所以最後會聽到有聲像是打啊次的聲音。
好啦,別說無聊事,看片--

第一段,兔兔吃菜記:

第二段,兔兔吃菜記最終段,問本人篇:

哈哈,BB好搞笑,不要說我給她吃菜莖唷;誰叫佢只愛食菜葉,之前擺係佢嘴邊一見係菜莖就唔食;
不過聞到有菜味照問我拎野食><。

話說,有一段係到玩玩佢=V=係咁甩條菜,佢的視線跟住菜不停轉移,個頭跟住菜不停搖擺(呵呵);證明佢真係一隻為食寶寶><。

好可愛 一邊影一邊笑xd睇番都笑XD

phoebe)) 2011-4-25 12:13:44 PM
:039: :039: :039: :039:
aguiler 2011-4-25 12:26:51 PM
通常我會cut開一舊舊比佢,細細塊咁...
放去佢個食物碗度,
佢會食左d葉先..之後再食莖,
好少話有深唔食..

你可以試下整細舊d,
放佢係碗仔度,
睇下第二朝重有冇..
通常佢地肚仔餓又唔想食草就會同你清左佢架了..
小穎 2011-4-25 12:30:39 PM

回復 3# 的帖子

好@@等我下次試下呢個方法先
始終咁樣好浪費 食完葉唔食莖- -拎埋佢嘴邊佢即刻走佬。
aguiler 2011-4-25 12:33:12 PM
通常兔兔都會清左佢架..
如果重係唔食ge應該係d菜太老/唔甜~~
ccychoy 2011-4-25 12:40:23 PM
我淨系俾葉佢
莖留番我食
我家bb食到超快.好似碎紙機甘 = ="
小穎 2011-4-25 12:48:37 PM

回復 5# 的帖子

好吧><今晚仲有菜心
睇下佢清唔清-3- 唔清就親自試下咩味。
小穎 2011-4-25 12:49:29 PM

回復 6# 的帖子

碎紙機= =
咁勁既
佢有時食都食得好勁- -
ccychoy 2011-4-25 01:06:21 PM
原帖由 小穎 於 2011-4-25 12:49 PM 發表
碎紙機= =
咁勁既
佢有時食都食得好勁- -

超恐怖
佢一次可食到一個細"哨機"甘多即菜
但食極都系甘細粒
小穎 2011-4-25 01:47:33 PM

回復 9# 的帖子

-0-咁勁!!
我果隻 隻十塊都係同隻菜會唔想食 =3=
~___~
yanyi:) 2011-4-25 03:54:44 PM
呠呠都係食得超快= =
個咀郁郁郁咁就ko一條= =
不過我死都要佢食埋個莖先俾第2條佢~
所以佢多數都好乖清埋xd
POPO)) 2011-4-25 04:31:49 PM
我兔兔都係食菜食得勁快...
食個陣仲會瞪大隻眼...好鬼好笑  haha!!
小穎 2011-4-25 05:29:43 PM

回復 11# 的帖子

哈哈 係
佢食得真係好快
岩岩再俾佢食左條
我上下兔壇再番黎望
佢已經食完orz
小穎 2011-4-25 05:30:50 PM

回復 12# 的帖子

唔知點解兔兔食野時眼都瞪得好大=3=
xd而且食得勁快
可能好食xd