我隻兔仔應該唔係發情
基本上一放佢出黎玩,又頭跟到尾
有時去次所都跟埋的確幾煩
有咩方法可以令佢跟少D

大家又點樣幫自己隻兔散熱-0-
我打算刪短D毛毛
aguiler 2011-5-6 10:24:59 PM
我都覺得靜妍好痴身呀..
去到邊跟到邊=_=
去廁所又跟,去掉垃圾都跟埋我出門口~
食生果佢又以為有得分~
煮飯佢又走黎想食菜菜=O=

千秋王子 2011-5-6 10:37:15 PM
:055: 兩位主人真係身在福中不知福
咁難得兔兔痴身都唔鐘意:050:
我都想v仔跟下我-,-
aguiler 2011-5-6 10:46:42 PM
佢成日跟住哂,又冇聲喎~
一轉身就成日兜/踢到佢...
有一次兜到佢老遠咁:022:
佢係遠處望一望我之後又走番過黎=_=
完全唔知死...
phoebe)) 2011-5-6 10:47:54 PM
我隻兔一到晚上熄了燈,一定要出來跟我訓,試過不被佢出來係錦抓門:056: :056:
wongvennesa 2011-5-6 11:25:49 PM
你地就好啦,我好想我冬冬係gum..
aguiler 2011-5-7 12:10:01 AM
我係每早比佢知道左我起身,佢就會不停咬籠,咬到我放佢出黎為止..
晚上我比D新草佢就唔咬,我又可以安心訓教~
小小夕 2011-5-7 12:46:00 AM
原帖由 aguiler 於 2011-5-7 12:10 AM 發表
我係每早比佢知道左我起身,佢就會不停咬籠,咬到我放佢出黎為止..
晚上我比D新草佢就唔咬,我又可以安心訓教~

早上阿媽去WC 去完WC 入房唔理佢  ..  
跟住花生就會咬籠  嗌你出返黎比野佢食= =
aguiler 2011-5-7 01:23:34 AM
我呀媽有時訓沙發,佢都不停咬,我媽早早都唔理佢,但佢好有恆心,每早都係度咬:024:
etbicr 2011-5-7 01:49:30 AM
會唔會係因為佢想同我地講佢好熱=-=
天才文仔 2011-5-7 05:57:52 AM
原帖由 phoebe 於 2011-5-6 10:47 PM 發表
我隻兔一到晚上熄了燈,一定要出來跟我訓,試過不被佢出來係錦抓門:056: :056:

我同你一樣,間唔時一起身就發現身旁多左隻訓緊覺既兔仔.....
PILLOW.MA)) 2011-5-7 08:46:09 AM
靜妍媽,
我又係=口=
有次兜腳踢到佢飛左好遠囧
(其實誇張左D)
即刻勁心痛係咁問佢有冇事
又摸下佢身體有冇骨折受傷果D
每次佢比人踢到或者佢想跳高又唔成功跌返落離
我都會勁緊張咁摸佢一次檢查下先安心...

文仔,
好幸福喎有兔仔同你訓覺!!!!!!!!!
我果隻剩係會PA係度要人按摩架咋
冇得按就走兔 =0=
ccychoy 2011-5-7 09:24:35 AM
我又係
成日跟住哂
又兜腳踢到佢滑走左
佢又好似冇野甘.想摸下佢d手腳又5俾
連我入廚房都要衝閘想入尼
小穎 2011-5-7 09:30:07 AM
你地實在太幸福啦�3�
由於兔兔俾我地全家四條友仔寵得太緊要;
而家已經俾我訓練成一隻小姐兔。

同名字一樣,已經不多理我們;以前好中意跟住我,
但一多人錫佢佢就咩人都唔跟,
阻住佢訓教仲會走開(�3�)。

而家只要有得食佢就會走過黎,一無得食就邊個都唔跟;
走去訓教教豬∼∼

我都想好似你們的喔:056: 早上起身會見到隻兔兔訓係你身邊。

(佢只係試過一次趁我訓教跳上我張床係到跑,嘈醒我咋-_-)。
PILLOW.MA)) 2011-5-7 10:01:21 AM

回復 14# 的帖子

噗, PILLOW又係
跳上床阻住我地訓覺
我地跳頭有個窿可以比佢捐入床下底
我地搵枕頭檔住個窿
佢就成日跳上去挖挖挖想跌落去可以捐床下底
一係行去床頭另一邊塞個頭入條隙度
我地個頭就比佢腳板踩 囧

快速發帖