徵收圍欄      高身  ;; 可以拆開一件件  / 摺埋一餅野   .. 方便收藏 可以摺埋放埋一角#^74^#

留價錢係到 / pm #^70^#

最好可以放埋相上黎 #^39^#      可以今個星期交收仲好#^14^#  

另外如果你屋企用緊圍欄 欄地方     
影相上黎比我望下    有埋尺寸仲好  ..  長闊高     
講埋你係邊到買丫 ..
我去拍賣網睇 .. 有D都幾好 ..   但我唔知用黎靜係擋門口 佢地推會唔會淋#^36^#
我想可以 整到  ?---?   甘既形狀 ...    但會唔會推淋 #^36^#

[

smallsuishan 2011-5-12 02:25:39 PM
其實 Q兔有得買 都係百幾蚊咋WOR~
小小夕 2011-5-12 02:32:43 PM
原帖由 smallsuishan 於 2011-5-12 02:25 PM 發表
其實 Q兔有得買 都係百幾蚊咋WOR~

我想要D 可以整到1個 ??  既形  或者  就甘整到1條直線欄住條路既欄 .     
但我又怕佢地會推淋 #^37^#
頭都大埋 >0<
smallsuishan 2011-5-12 02:45:18 PM
甘整到1條直線 好似有D危險WOR!
小小夕 2011-5-12 02:47:40 PM
係丫 ..  我都有打算自己去吉之島 丫 10蚊店  
買個D好大塊個D 格仔網   跟住DIY   整個圍欄 ...
最多買多個門欄      ... 但好像冇時間  #^37^#   

都係買人地 D野算 #^37^#
hh0 2011-5-12 02:48:30 PM
唔係好明呢個 --->  ?---?    ??
小小夕 2011-5-12 02:48:44 PM
最衰我2隻野 百厭到死    有位就跳  有位就跳 #^36^#
小小夕 2011-5-12 02:49:28 PM
原帖由 hh0 於 2011-5-12 02:48 PM 發表
唔係好明呢個 --->  ?---?    ??

個圍欄 既形狀    唔係整到1個長方形 ..  而係無左1邊 #^39^#
hh0 2011-5-12 02:54:01 PM
無左1邊, 得3邊一定會推淋, 唔固定wor
小小夕 2011-5-12 02:59:55 PM
原帖由 hh0 於 2011-5-12 02:54 PM 發表
無左1邊, 得3邊一定會推淋, 唔固定wor

甘有冇D係有門口???    甘我米唔洗冇左一邊囉#^30^#
小小夕 2011-5-12 03:02:06 PM
其實我已經係YAHOO拍賣 要左1個欄 但我等佢比多D相我  佢係兔協買嫁..  但佢話兔仔.. 唔肯用#^40^#

carbee 2011-5-12 03:40:44 PM
我都係係Q兔買鐵欄再DIY,
佢原本係連住6塊,中間有小門
我將佢一開二,即係2組3塊既
跟住就用櫃,檯,箱之類既野夾住,欄係廳既兩邊
之後就變成佢既私人空間,我地出入都要挎過去,兔奴就唔係咁方便
所以跟住我地再係兩邊欄再做手腳,等佢可以開合
平時訓覺OR返工就LOCK返佢
試過冇LOCK欄,MIMI自己開門入房玩~~:056:
有需要既,我可以收工夜晚返屋企影相POST比你睇睇
小小夕 2011-5-12 03:48:27 PM
好丫 @@   因為我都打算比半個廳+我間房比佢玩  
如果冇半個 廳都有3分1+我間房   (佢2個中意癡住兔爸隻臭腳 ZZZ#^40^# )
smallsuishan 2011-5-12 04:10:05 PM
你小心個欄唔穩 好似會跌 到時整到兔兔就好麻煩
小小夕 2011-5-12 04:35:02 PM
但Q兔買  )  6 定 8 片 ??        6片會幾多錢     

我E加想要個個130$     佢之前兔協買既  .
圍欄每片SIZE 24吋闊30吋高合共6片裝,長方形. 電鍍 <<<
但冇小門 ..     就甘睇佢個個又好似好平 ...

Q兔個D 但有小門..    方便我自己
係米可以拆出黎摺合  +  有小門比兔仔出入 ?
因為如果間地方    我都要有個大門比我同屋企人出入 .. 小門就比兔仔出入 ..  ..
如果又多D地方玩 ...   佢2個一定好開心><

快速發帖