呢排終於得閑少少~可以一日到黑陪住我乖囝~#^70^#
話說佢要同我慶祝下終於放假
有一大兜菜菜任食~

但係食到成咀都係菜汁..抹黎抹去都仲有#^68^#

加送睡相~~

Carman 2011-5-16 12:54:24 AM
好可愛XD~
最後一張是食飽飽在睡嗎
angelaska 2011-5-16 04:11:10 AM
原帖由 Carman 於 2011-5-16 12:54 AM 發表
好可愛XD~
最後一張是食飽飽在睡嗎

不是,其實係我同佢抹腳仔+梳毛時太耐
佢等到訓著左XD
super4)) 2011-5-16 06:02:27 AM
識笑嘅兔仔,:077:
phoebe)) 2011-5-16 10:13:13 AM
so cute:053: :053: :053: :053:
hgod 2011-5-16 11:06:34 AM
佢好得意 :014:
aguiler 2011-5-16 11:14:19 AM
訓得好林喎~~好可愛呢~:021:
yanyi:) 2011-5-16 04:32:41 PM
好可愛丫~
咁多菜菜任食肯定開心死佢啦xd
carbee 2011-5-16 04:45:16 PM
MIMI:阿豆,留返D比我呀,我又要菜菜~~
為食仔 2011-5-16 08:11:36 PM
好可愛呢!仲好似好乖咁!請問樓主既兔兔係咪bb個陣隻腳仔天生有問題出過post?我唔知有冇記錯係咪樓主你...純粹想知道下兔兔係咪無事了~
angelaska 2011-5-17 01:00:05 AM
原帖由 super4 於 2011-5-16 06:02 AM 發表
識笑嘅兔仔,:077:

識笑?! 邊張睇到XD
angelaska 2011-5-17 01:11:10 AM
代豆多謝各位兔媽兔爸既讚賞先#^65^#
我都覺得佢個樣眼大大, 傻傻地咁, 好似好乖XD

佢最鐘意娃娃菜.. mimi你岩唔岩娃娃菜呀~

為食仔:: 應該唔係我喇~ 我收養豆豆時佢已經三歲了
係就係腳仔有問題出過post,不過係剛收養時有嚴重皮膚病/尿灼傷...
兩隻腳仔同pat pat幾乎無晒毛...
你講果隻係兔協果幾隻嗎?

佢訓覺真係好奇怪,絕少見佢自己一個訓時會中槍
反而我同佢梳梳下就係我大脾中槍...
bb抱都會睡著
小賢 2011-5-17 04:40:43 PM
佢真係O左嘴呀..
好搞笑,同佢抹腳仔+梳毛時太耐
佢等到訓著左..
好似去左髮型屋恤髮等得太耐訓著左...
angelaska 2011-5-17 11:08:49 PM
原帖由 小賢 於 2011-5-17 04:40 PM 發表
佢真係O左嘴呀..
好搞笑,同佢抹腳仔+梳毛時太耐
佢等到訓著左..
好似去左髮型屋恤髮等得太耐訓著左...

哈哈,講開恤髮
前排操刀同佢剪毛
剪到一岩一忽...兔爸話佢成隻羊仔咁
carbee 2011-5-17 11:49:53 PM
原帖由 angelaska 於 2011-5-17 01:11 AM 發表
代豆多謝各位兔媽兔爸既讚賞先#^65^#
我都覺得佢個樣眼大大, 傻傻地咁, 好似好乖XD

佢最鐘意娃娃菜.. mimi你岩唔岩娃娃菜呀~

為食仔:: 應該唔係我喇~ 我收養豆豆時佢已經三歲了
係就係腳仔有問題出過post, ...

MIMI:娃娃菜?咩黎架?媽媽淨係買羅馬生菜同唐生菜比我食咋~:044:

快速發帖