夜晚都仲好地地~~今日一起身4支申直
我諗應該係腸問題
我發覺真係好難知道隻兔有無病>"<
我諗我唔係一個好主人
兔比~~我會記住你嫁去得開心D啦

Q兔岩岩買左箱草食左少少
要既加我MSN
[email protected]
momo兔 2011-5-19 10:42:32 AM
rip兔比!樓主唔好傷心!兔比會在彩虹橋開心咁玩緊!佢都唔
想見倒你唔開心咖!縱然相處時間可能短D!但兔比會感受到你的愛!
化悲傷為力量;為兔比做好可以為佢做的最後一件事吧!
etbicr 2011-5-19 11:07:31 AM
我都頂唔順~~宜家好唔慣...
phoebe)) 2011-5-19 11:31:22 AM
你不要難過,你隻兔一定好開心昔日同你一起生活的日子,我想你隻兔都不想你傷心

佢已經活在你心中,不曾離開過
hgod 2011-5-19 12:39:03 PM
唔好太傷心喇, 佢永遠响你心中
carbee 2011-5-19 01:29:36 PM
樓主節哀順變~
兔兔突然離開,心裡一定唔好受,
太突然吧,根本接受唔到~
佢依家係彩虹橋同其他兔兔開心咁玩緊,唔好唔開心啦
傘仔)) 2011-5-19 02:40:45 PM
R.I.P:054: :054:
小小夕 2011-5-19 03:52:22 PM
兔兔會係彩虹橋開心同其他兔寶玩  唔好唔好開心..
兔兔都唔想見到你唔開心嫁  知唔知
yanyi:) 2011-5-19 04:28:30 PM
RIP..
兔兔一定好高興有你哩個咁好既主人架!
佢會係上面生活得好開心.你放心啦
ccychoy 2011-5-19 05:50:53 PM
兔兔會係彩虹橋好開心
樓主唔好傷心
elvisli 2011-5-19 07:56:56 PM
MOCHA爸明白的,

係會好唔慣突然冇左隻寶貝係身邊~

反省今次,將學到的經驗和愛,帶比下一隻同你有緣份的小動物
szeszebaby)) 2011-5-19 08:03:17 PM
事發前一D先兆都冇? 有冇食左好多野....唔飲水之類情況發生?
你隻兔比養左幾耐呀? 唔好唔開心...:020:
brendang 2011-5-19 08:06:48 PM
:061: 別太傷心,希望兔兔安息
angelaska 2011-5-19 08:32:59 PM
兔兔既問題真係要主人細心留意去發現...
唔好咁快話自己唔係一個好主人,你可以睇多d學多d
你有咁既心兔兔會收到架~
祝兔兔在彩虹橋快樂~
jessiesze)) 2011-5-19 09:56:42 PM
R.I.P:054:

快速發帖