丁丁包糧入面...有虫虫...各位兔爸兔媽...我應該點算好!???
掉左佢!????會唔會好晒!???
PILLOW.MA)) 2011-5-20 02:37:14 PM
你係咩蟲蟲呀?

不過話時話, 原來糧都會有蟲?!
我剩係聽過草有蟲@@

aguiler 2011-5-20 02:37:49 PM
如果係因為潮濕所以搞到有蟲就一定要掉了...
小小夕 2011-5-20 03:02:06 PM
放係d潮濕位丫..?    有虫要掉喇應該
丁丁媽 2011-5-20 03:30:16 PM
果包野唔係兔糧.係D零食糧果D呢...雜錦野黎嫁...(日本貨)..我朋友買俾丁丁做禮物....果D都唔算係虫虫...又唔係小強...似蟻果類既怪獸.......而家囉左佢地去晒.....係咪同米一樣,,,,晒下就OK!?
Jessie)) 2011-5-20 03:37:26 PM
咁我覺得呢D零食都冇益, 仲要係日本做既就更冇益
(日本出產既動物食品一向都係最差既你自己睇下成份就知喇, 我強烈建議你掉左去)
掉左都唔可惜, 同埋俾虫虫行過都DIRTY啦點食@@

phoebe)) 2011-5-20 03:37:32 PM
我會掉左去廢時兔仔食了不舒服
ernie168 2011-5-20 03:43:31 PM
其實個D日本零食通常都好多添加劑,對兔兔腸胃冇益的哦~
PILLOW.MA)) 2011-5-20 03:44:10 PM
如果係日本糧既話
我會丟左佢唔洗諗咁多=0=
lenmui)) 2011-5-20 03:47:50 PM
有虫梗係丟咗佢啦, 食到兔兔要睇醫生仲因小失大
而且, 日本野, 真係唔好俾兔兔食, 太唔健康了
丁丁媽 2011-5-20 03:57:41 PM
嗯嗯~為左丁丁身體著想.我係佢面前掉左佢.
佢用個超可憐既眼神望住我.哈哈.估唔到呢個自大獅子仔都會流露呢種眼神!
小小夕 2011-5-20 04:06:09 PM
HAHA  我又見到1隻同我既花生好似樣既兔仔 >3333333333333<
yanyi:) 2011-5-20 04:44:57 PM
都係掉左佢好..
無謂因為唔想哂野就拎兔兔健康黎較飛丫嘛~
都係兔兔最緊要~
同丁丁講媽咪再買過包俾你唔洗喊:073:
丁丁媽 2011-5-20 05:03:21 PM
佢而家同D草駁緊命....又企圖整爛個草架.....唉....點解佢冇當我係呀媽嫁....你有野食係手...佢就當你神咁拜...係人俾野食佢佢都會跟住走=3=
ccychoy 2011-5-20 05:19:33 PM
有蟲就一定要掉了
到時要睇e生仲哂

快速發帖