我想知幾耐清潔一次呀?點清潔呢??
小小夕 2011-5-23 01:38:31 AM
耳仔唔洗清潔嫁wo 0.0  
你環鏡衛生做得好 兔兔唔會有味 直頭唔洗去洗白白搞黎搞去添嫁  個身仲要唔臭..

我2兔兔身上有草香味#^39^#
colour)) 2011-5-23 03:18:37 AM
原帖由 小小夕 於 23-5-2011 01:38 AM 發表
你環鏡衛生做得好 兔兔唔會有味 直頭唔洗去洗白白搞黎搞去添嫁  個身仲要唔臭..

我hemen都有草香味.....好正#^57^#
小穎 2011-5-23 09:50:30 AM
你睇下隻耳仔污唔污先再清潔。
如果發現隻耳仔有黑色既耳屎同埋唔乾淨先。

我養左bb一年有多都未同佢清潔過耳仔,醫生都話佢耳朵健康。
因為衛生做得好。
phoebe)) 2011-5-23 11:42:11 AM
我每日都檢查隻衰豬耳朵有冇污租及臭不臭如有污租用棉花浸濕水清潔下
aguiler 2011-5-23 12:23:17 PM
原帖由 小小夕 於 2011-5-23 01:38 AM 發表

我靜妍都有草香味~~好中意抱住佢鍚錫keke
卡卡就唔知點解會有陣bb味@,@
Futagoza_Kaniza 2011-5-23 12:35:13 PM
唔使幫兔仔清潔耳仔, 有水滴左入去會發炎. 醫生一般唔建議清潔耳仔.
小小夕 2011-5-23 02:42:02 PM
原帖由 aguiler 於 2011-5-23 12:23 PM 發表

我靜妍都有草香味~~好中意抱住佢鍚錫keke
卡卡就唔知點解會有陣bb味@,@

我都好中意抱住花生 錫佢頭仔...  但佢會跳走囉#^5_002^#
phoebe)) 2011-5-23 03:54:06 PM
我同妹妹就中意抱住佀錫佀鼻鼻
小小夕 2011-5-23 06:20:33 PM
原帖由 phoebe 於 2011-5-23 03:54 PM 發表
我同妹妹就中意抱住佀錫佀鼻鼻

我個妹有日 用鼻 掂花生鼻仔.. 
點知.. 花生咬佢個鼻 #^5_002^# #^5_002^#
aguiler 2011-5-23 08:12:21 PM
原帖由 小小夕 於 2011-5-23 02:42 PM 發表

我都好中意抱住花生 錫佢頭仔...  但佢會跳走囉#^5_002^#

我有時把起靜妍,佢會用鼻仔輕輕掂一掂我,好似錫我咁..keke
錫得耐,佢又發現冇野食,佢都會跳走=3=
brendang 2011-5-23 09:20:46 PM
youdo 都係好好味,我成日攬住佢來錫:040:
jessiesze)) 2011-5-24 12:05:47 AM
我打算帶佢去九龍城body check呀,我以為要清潔添...:001:
不過bb唔知係咪有事呢,佢由返黎到而家有一隻耳仔係直的...好擔心...
orlando)) 2011-5-24 10:06:31 AM
haha~~我隻橙仔都有BB味架~唔知點解~~:039:
所以兔兔係一個好愛整潔既小動物呀~~
佢地自己都會周不時清潔身體架~

快速發帖