...芝麻一直都好乖..
d cc一直都係籠入面..
e排..
佢d cc有幾粒出左泥..
我以為佢唔小心..
幫佢汁番入去..
點知..岩岩又發現..
佢出左泥痌左d尿尿 : (
佢平時都唔會ga..佢到底做咩..
佢係唔記得左ar..
唔想做ar..
定係佢嬲 or 我做錯左d咩激親佢.????? /_\
小小夕 2011-5-25 01:23:38 AM
會唔會熱得滯 懶得郁丫..  

屎屎都係籠甘好.. 我一早起身就要幫佢地汁返圍欄d屎屎#^47^#

見我起身 / 我阿媽起身就不停咬籠#^47^#   我想訓教丫   衰豬
Hitan)) 2011-5-25 02:46:04 AM
芝麻而家幾大? 通常小兔到 sexually mature 的時期便突然會咁...
有啲甚至有可能要從頭教過佢去廁所...
cordede 2011-5-25 03:55:23 AM
你留意多幾日呀...
如果芝麻都仲係keep住出黎痾尿...
有可能係佢唔開心ga...
因為前排我太忙少左時間陪寶寶, 結果寶寶又係特登四圍賴尿~
phoebe)) 2011-5-25 09:19:24 AM
我隻儍豬先前係錦罵佀幾句同佀講一見佀不動即叫佀去廁所而家冇
little_connie 2011-5-25 11:04:52 AM
GEORGE之前都有一兩晚試過係錦,原因都係不明,不過用醋抹完就無事,我都無話過佢..
你睇耐D先,可能真係意外呢~:059:
ching` 2011-5-25 11:18:08 AM
re小小夕
hehe 芝麻其實都幾叻仔ga xd
我都唔知佢做咩 ;(
re hitan
芝麻e家10個月大倒/3\
不過佢絕左育la~
re cordede
o~ 原來係咁.3.
等我睇多佢幾日先~
嚇屎我..都唔知佢搞咩鬼~
re phoebe
o ~ ._.
我養左佢咁耐佢都係第一次知要係籠度痌又痌出泥 ;'(
re little_connie
佢就係不嬲都好乖仔我先驚 ><
佢無lala咁 xd
我幾驚佢撞親個腦 hehe :p
PILLOW.MA)) 2011-5-25 01:35:23 PM
之前PILLOW有一排唔係籠入面個廁所屙尿
成日係我地個廁所門出面屙
可能好似HITAN咁講
佢SEXUALLY MATURE所以突然咁 XD
果時教極唔聽於是放多左個廁所係果個位比佢屙
有個公廁, 唔洗佢下下返入籠屙
而家連屎屎都識行上去屙
唔洗周屋掃
ching` 2011-5-25 07:06:45 PM
O.0
原來係咁~
嚇死我~以為佢失憶....
我以為要成日提佢佢先唔會唔記得~ ;p
儀YY~~ 2011-5-26 01:57:19 PM
-.-|"我都有咁既情況了= ="
成日個patpat向出面 出曬界= ="
仲有就係,,佢真係死野泥"勁叻叻咁張d草放係出界果個位
oh my god 果到d草草吾要得了,,仲要吾係小 係勁多..................................:077:

ching` 2011-6-3 09:42:21 PM
佢其實不嬲都痌出界 xd
不過佢會坎埋一邊去都好叻仔喇...xd

但佢琴日又又又痌左d尿出去...
我覺得佢係玩嘢/_\
第3次了 !! ><
carbee 2011-6-3 11:29:32 PM
佢係咪發脾4呀,或者想引你注意?
ching` 2011-6-4 11:10:56 PM
我都諗緊係唔係 xd
其實係果日我生日..
我地開左個cake之後佢飛埋泥..
但冇人比佢食..
食食下cake 就見到d 尿 haha
但我唔知係之前痌ge定係之後痌ge :p

快速發帖