緊急!

紫雪女 發表於 2011-05-26 23:52|只看該作者|倒序瀏覽|打印
九龍動物醫院開幾點?
兔兔睇腸停幾錢左右?
有無得EPS?
睇醫生要帶什麼去?

謝謝
aguiler 2011-5-27 12:09:20 AM
Mon. and Fri. : 10a.m. - 1p.m., 3p.m. - 9p.m.
Tue. - Thur., Sat., Sun. : 10a.m. - 1p.m., 3p.m. - 7p.m.
收eps的..
睇e生要準備好兔袋,尿片舖底,再係上面放草,最近天氣比較熱,所以加d冰種係個兔袋度會令到兔兔舒服d...
希望樓主的兔兔冇事啦~~
carbee 2011-5-27 12:11:56 AM
冇記錯應該係10點開門,記得要先打電話去約
我未睇過腸停,要其他兔兔主人報料,
ESP唔知得唔得,帶CASH穩陣D
睇醫生最好帶定草同水比佢地,聽日可能好曬,最好帶定冰袋去
SORRY,我淨係知咁多,其實聽朝你打去診所時可以問埋佢,
兔兔依架點呀?唔肯食野?冇便便?
紫雪女 2011-5-27 12:13:12 AM
我好驚..
終於有人回我..
兔兔有食野..但係唔活躍.亦唔願郁..
完全唔似平日..
便便又少左..唔知道係唔係腸停
好驚..
carbee 2011-5-27 12:21:57 AM
依家要等診所開門先可以做到野,不過佢肯食都算好!
或者你可以試吓咁,用手輕輕咁,細細力同佢按摩肚仔
之前MIMI都試過咁樣,不過第二日就冇事
按摩肚仔都係人地教,唔知得唔得
唔好咁擔心
紫雪女 2011-5-27 12:29:41 AM
其實點樣摸到肚脹?
摸邊個位:056:
我驚今晚訓唔著..
aguiler 2011-5-27 12:34:03 AM
eps一定得ge...上次我都係eps..
carbee 2011-5-27 12:35:08 AM
我唔識分肚脹呀~
我之前都係細細力摸佢個肚仔,應該係腹部,
係試下搵唔搵到,好似個肚腩仔果度
紫雪女 2011-5-27 12:38:13 AM
謝謝你兩位:054:
我會努力試下架啦
carbee 2011-5-27 12:48:55 AM
唔駛咁客氣,其實都幫唔到你D咩
記得同多多按摩時要細細力呀~
希望兔兔冇事啦,晚安
aguiler 2011-5-27 12:56:44 AM
唔洗客氣~
聽日一早book完e生就快快手手去睇啦..
ccychoy 2011-5-27 07:33:13 PM
腸停大約$1000.
brendang 2011-5-27 11:33:38 PM
多d摸吓兔兔,同佢講吓嘢,陪吓佢,關心吓佢,兔兔需要你支持.你自己都不要太擔心,希望兔兔冇事,加油

快速發帖