===唔知點解係領養區發唔到新帖=口=~~麻煩幫手移去~~謝謝>"<

公司同事個fd想搵人幫手領養佢兩隻兔兔~~
但係因為我屋企人覺得屋企唔夠地方養多隻~~所以上黎post幫佢地搵返個新主人啦~~

佢主人話兩隻兔仔1-2歲~未絕育~~籠同剩左既草同糧都會送埋~~
手頭上既資料暫時有咁多~>"<~希望大家幫幫手啦~~~

bbandwingki 2011-6-2 09:12:45 AM
本來我想幫你放過去嫁....
但我都放唔到.....#^56^#
angelaska 2011-6-2 09:58:10 AM
點解唔要佢地呀...?
m1k1 2011-6-2 10:08:15 AM
男定女? 1定要2隻1齊領養?
phoebe)) 2011-6-2 10:42:01 AM
二隻兔仔錦可愛為何其主人不要
yanyi:) 2011-6-2 04:14:20 PM
佢地咁可愛..有冇話做咩唔要佢地?
可惜我屋企冇位再放多2隻兔兔..
美極 2011-6-2 05:42:24 PM
我屋企有位。。。不過。。。。無多的時間陪佢地。。。
:050: :050: :050: :050: :050:

咁可愛。。。點解會唔要佢地。。。><
wm20472 2011-6-3 12:37:35 AM
咁可愛.....:063: ....好可憐呀
suetyi 2011-6-3 12:50:09 AM

回復 4# 的帖子

男女唔記得問添:055:
佢perfer兩隻一齊領養~~如果真係只可以領養其中一隻都可以同佢contact~
suetyi 2011-6-3 12:54:01 AM
其實我都唔好意思問得太詳細....始終我都唔識o個個人...:068:  
因為係我同事個朋友想搵人領養~~咁佢識既人當中得我有養兔仔~~其他都係養狗仔貓仔~~
所以走黎問我可唔可以養唔養多兩隻~~
但係屋企人覺得養一隻就已經冇咩位剩~~而且再養多隻都未必夠時間~~
因為我遲d maybe要讀返書((如果in得成xd))~如果要實習就更加冇時間~~所以上黎post睇下有冇人可以幫手~>"<

suetyi 2011-6-3 07:05:16 PM
原帖由 suetyi 於 2011-6-3 12:50 AM 發表
男女唔記得問添:055:
佢perfer兩隻一齊領養~~如果真係只可以領養其中一隻都可以同佢contact~

兩隻都係男仔~
TracTam 2011-6-8 11:06:36 AM
咁可愛都唔要,好可憐:050:
bbandwingki 2011-6-9 09:03:48 AM
我覺得最好就一齊養啦...
主人以經唔要佢仲要同佢好朋友分開....
真係好慘嫁....
:050:
suetyi 2011-6-12 02:02:10 PM
有冇人可以幫幫手~~>"<?
m1k1 2011-6-12 02:53:59 PM
仲未搵到人要啊? 佢系米好急架? 如果真系好急我可以暫養住先既

快速發帖