有空會上上兔子吧看......然後今天看到「求救∼》俺家兔兔成了小酒鬼!咋办啊?」

有兔把主人拿來幫自己消毒的白酒搶到手(就是跳上柜子推倒),然後喝醉了HIGH得很,蹦個不停......

後來累了躺在涼席上休息...

兔兔真是個賊.....

在MAX變本加厲地搗亂的時候看到這貼,發現天下兔兔一個樣呀....
小小夕 2011-6-10 08:02:54 PM
怀疑兔子舞就是兔兔喝醉后发明的,昨天它可会踢腿蹦哒了

== 我笑了.,..

以前用白酒给它消毒清理毛毛的,每次喷完它自己会再舔一遍
是幫他消毒的耶#^39^#

我看其他人話...自己兔兔看上垃圾桶後  主人將垃圾桶放係空調上面了

m1k1 2011-6-10 08:08:06 PM
自己兔兔看上垃圾桶後  主人將垃圾桶放係空調上面了 <-讚好XD
yanyi:) 2011-6-10 08:13:43 PM
咁搞笑= =
但係俾佢飲白酒有冇事架,,
firen_freeze)) 2011-6-10 08:20:27 PM
哈哈哈,我都係見到有人話將垃极桶放空調上面忍唔住笑左!!!

原來唔止MAX一個會對垃圾桶有興趣#^51^#

不過唔好俾兔兔飲酒呀...果個主人都係用白酒黎消毒咋,點知隻野舔毛知道左酒E樣野....
ching` 2011-6-10 09:18:12 PM
笑左 xdxd
我芝麻好彩只係識係廚房偷菜食
aguiler 2011-6-11 12:00:58 AM
我家靜妍一見垃圾筒就一定跳入去=3=
教極都唔聽~
PILLOW.MA)) 2011-6-11 10:40:16 AM
自從PILLOW會跳入垃圾桶之後
我地就換左個有蓋既垃圾桶
但而家佢就跳上飯枱搵野食...
territai1229 2011-6-11 12:47:35 PM
我家兔兔都試過跳入垃圾桶入面..不過驚到唔敢再跳入去....笑到我地死....
carbee 2011-6-11 12:51:13 PM
好彩mimi冇呢d壞習慣~:055:
鈉米 2011-6-11 03:36:01 PM
我2個b都係一開垃圾桶就會飛過黎-.-`
明月 2011-6-11 06:35:39 PM
豆腐花就成日圍住個垃圾桶在轉圈
豆腐花從來唔會跳入去垃圾桶度
因為有蓋的,哈!哈!
firen_freeze)) 2011-6-13 10:41:25 PM
原帖由 PILLOW.MA 於 2011-6-11 10:40 AM 發表
自從PILLOW會跳入垃圾桶之後
我地就換左個有蓋既垃圾桶
但而家佢就跳上飯枱搵野食...

MAX都係咁....所以打爛我2隻碗4隻杯......連擺O係飯枱上面O既書都咬爛...
睇黎兔兔的思維都係一樣....

快速發帖