第一個係轉圈,
第二個係stand~~

Carman 2011-6-12 02:01:41 PM
好利害0.0!
怎麼訓練的!!訓練了很久吧?
aguiler 2011-6-12 02:12:08 PM
原帖由 Carman 於 2011-6-12 02:01 PM 發表
好利害0.0!
怎麼訓練的!!訓練了很久吧?

她超愛吃,所以也不是很久...haha
m1k1 2011-6-12 03:33:37 PM
好叻女啊!
卡卡系個籠到望住你地#^51^#
aguiler 2011-6-12 04:15:12 PM
原帖由 m1k1 於 2011-6-12 03:33 PM 發表
好叻女啊!
卡卡系個籠到望住你地#^51^#

咁都比樂丁媽你見到tim...
果時卡卡攤左係散熱板,唔願郁~~
phoebe)) 2011-6-12 05:50:20 PM
:039: 好叻好勁
ccychoy 2011-6-12 07:46:30 PM
系糧尼?
看到卡卡好寂寞.哈哈
有冇試過兩隻一齊放出尼玩?
aguiler 2011-6-12 08:04:50 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-6-12 07:46 PM 發表
系糧尼?
看到卡卡好寂寞.哈哈
有冇試過兩隻一齊放出尼玩?

係呀...一日兩匙,所以次次都訓練下佢先比佢食..:021:
卡卡係一隻我開籠都唔走出黎ge兔兔...超級懶~
抱左佢出黎,佢都係攤係度唔郁...=3=
我放過兩隻一齊,幾次都會打架,所以一定要分開佢地~
yanyi:) 2011-6-12 10:45:40 PM
好叻囡丫靜妍!!
食物既威力真係大~xd
aguiler 2011-6-12 11:04:12 PM
原帖由 yanyi 於 2011-6-12 10:45 PM 發表
好叻囡丫靜妍!!
食物既威力真係大~xd

對佢黎講,草ge花已經係好大的恩典~
因為佢平時真係咩都冇得食...淨係食草,菜同2匙糧
carbee 2011-6-12 11:48:32 PM
嘩~真係做左雜技團喎~
靜研真係好為食~:078:
aguiler 2011-6-12 11:55:19 PM
原帖由 carbee 於 2011-6-12 11:48 PM 發表
嘩~真係做左雜技團喎~
靜研真係好為食~:078:

佢咩都放入口架..睇少陣都唔得...
carbee 2011-6-13 12:43:10 AM

回復 12# 的帖子

哈哈~就係咁,所以靜研咪得償所願,可以吸引到媽媽既注意囉~

尋日講起買枱墊,今日終於走左出去搵,買到啦,$28咋~
大大張擺係走廊度,mimi試用唔錯,跑過都冇走位~
aguiler 2011-6-13 01:06:10 AM
佢唔咬?!@@
$28真係幾抵用喎~~
我買bb墊都要$7x啦..
carbee 2011-6-13 12:46:00 PM
係呀,唔咬呀!
大約3*5呎咁上下,有細張D既~