1P 幣
我係屋企時就陪多D佢, 傾多D計, 比多D野佢食, 但我返工時, 無人在家, 佢可以做D mud? 有mud 比佢玩呢? 我好數多時放工返到屋企就目佢好似好悶既樣, 好內疚.....
inkalaam 2011-6-16 02:40:43 PM
你可以用d紙皮箱或者佢唔食又或者對佢冇危險既野DIY d屋仔俾佢自己走入去玩下~
我之前買左個草屋俾我隻兔兔~
佢好中意係入面玩...又可以一路玩一路食..
唔夠半個月就已經俾佢食晒d草喇!!
carbee 2011-6-16 03:14:55 PM
其實我地返工返學既時間,
兔兔都係瞓覺同休息
平時我放工返到屋企,佢都未瞓夠架
到我睇完電視佢先開始精神
所以唔駛咁擔心,佢地係夜晚先活動
小小夕 2011-6-16 07:17:42 PM
原帖由 carbee 於 2011-6-16 03:14 PM 發表
其實我地返工返學既時間,
兔兔都係瞓覺同休息
平時我放工返到屋企,佢都未瞓夠架
到我睇完電視佢先開始精神
所以唔駛咁擔心,佢地係夜晚先活動

係呀  晏就成日訓教 ..
我開頭仲以為我悶親佢#^35^#
carbee 2011-6-17 12:31:37 AM

回復 4# 的帖子

haha,係呀~
但夜晚就到佢嘈住我瞓啦~:056:
鈉米 2011-6-17 12:45:27 AM
我2個都好中意掉廁紙桶=.=`要咬到佢地棟起哂,跟住又撞跌哂佢地...
pauline)) 2011-6-17 09:46:49 AM

回復 3# 的帖子

咁又係, 不過有時我係屋企時, 佢都好似好悶咁呢....
jinjin 2011-6-18 11:00:51 AM
我買左個貓貓玩既膠波仔入面有個longlong,係表面有好多洞果隻,D洞既size岩岩好同兔兔咀形夾到,MonMon 好鐘意咬起個波波再掉返落地,跟住又再咬又再掉,玩到一陣架∼

快速發帖