留唔留意到??  ...  留意唔到就..........  
有少少驚嚇成份.. 兔兔請由家長陪同收看^.<

最後嘈醒左佢發現...原來佢屙完vv就訓左落去..   濕左#^40^#

反白眼都見過幾次.. 但見親個3秒內都覺得好震撼...   就好似玩跳樓機個3秒#^36^#
芝麻: 大驚少怪。
-
-
-

花生: 枕頭軟淋淋 ..     [[[[花生真係好中意挨住芝麻zzz

rbtdoria 2011-6-29 03:28:16 AM
ahahahaa真係有d嚇人!!!
佢兩隻好可愛呀~~~:021:
小小夕 2011-6-29 05:24:06 AM
第1張係我正正望住佢既樣 ..  視點一樣 ...   真係嚇親
phoebe32 2011-6-29 10:07:48 AM
很嚇人啊...反白了
phoebe)) 2011-6-29 10:53:29 AM
both are so lovely
aguiler 2011-6-29 12:43:04 PM
都係咁可愛~~
靜妍又係成日望住我,搞到佢自己好似鬼鬼祟祟咁..
sillypeko 2011-6-29 01:17:20 PM
haha ~ 真係幾嚇人
我都係用緊呢個大籠, d 尿成日漏左係下面條邊度...
點解你2隻兔用一個籠既?? 幾大個呀?
chaubb 2011-6-29 01:43:01 PM
我家小肥兔唔會咁訓~~~
佢黎到我到第一日就識合眼訓....
成日都好似好眼訓個樣,
我真係未見過佢會咁~~
不過我睇相時都嚇左一下~
好惡咁樣
carbee 2011-6-29 05:08:15 PM
如果mimi咁瞓一定嚇死我~:053:
小小夕 2011-6-29 07:07:01 PM
phoebe32-  係呀 反白..嚇親我真係!!!

phoebe-   thx >"<

靜研媽-    好恐怖呀  ...  比佢嚇親呀望到個陣...

sillypeko-    會嫁  1亂屙尿尿就係汁邊條那到.. 好麻煩   
                   平時佢地係圍欄到嫁客廳...   係入房嘆冷氣 所以先搬佢入籠XD

chaubb-    見過幾次 ...  次次都好震撼 !!!

MIMI媽 -    真係好恐怖!!!!
yanyi:) 2011-6-29 07:51:57 PM
佢兩個真係好可愛!
仲好似大隻左好多!
不過呠呠有時都會咁訓~
佢一咁訓我就會嗌佢.跟住佢就成個問號樣望住我xd
sillypeko 2011-6-30 01:21:53 PM
原帖由 小小夕 於 2011-6-29 07:07 PM 發表
phoebe32-  係呀 反白..嚇親我真係!!!

phoebe-   thx >"<

靜研媽-    好恐怖呀  ...  比佢嚇親呀望到個陣...

sillypeko-    會嫁  1亂屙尿尿就係汁邊條那到.. 好麻煩   
                   平時佢地係圍 ...

哦, 遲d大個左就識跨欄 ~~ :026:
小小夕 2011-6-30 06:43:10 PM
原帖由 sillypeko 於 2011-6-30 01:21 PM 發表

哦, 遲d大個左就識跨欄 ~~ :026:

希望最好唔會 haha..  但試過3日都比佢偷走左出黎..  
唔係跳出黎.. 係推開個欄同籠  整到有條那仔比佢娟出黎 #^39^#

快速發帖