:060:
哈 ~~~ 為食貓仔又出動喇 !

一齊做隻菜菜兔喔 =]

一齊做隻菜菜兔喔 =]

當佢仲未食哂d菜果陣呢,佢好搞笑咁企左起度成分鐘 =] 不過最衰較唔切video mode =[

當佢仲未食哂d菜果陣呢,佢好搞笑咁企左起度成分鐘 =] 不過最衰較唔切video mode =[

phoebe)) 2011-7-4 02:50:23 PM
人地等到身都長要食食,第三幅太可愛
wesky 2011-7-4 03:19:21 PM
#3 so cute~

香蕉好高澱粉質及糖份, 不宜多吃~
小小夕 2011-7-4 03:19:41 PM
個籠好似好矮WO  ...  山埋左頭頂個個門  兔兔米唔可以伸直身黎企黎囉>"<

第3張HAHA..   好可愛    ,.    #^65^#

蕉蕉唔可以食甘多...  你唔係比手上個條比佢食丫嘛><
不過我隻兔都好中意食蕉 =0=   我比全條佢2隻兔 係蕉頂1人咬1啖  之後我食XD

我見到你個草架好型!!  個個至搵野固定佢就OK\??   好似幾方便 嘿嘿
daniel_J_720 2011-7-4 03:31:53 PM

回復 3# 的帖子

:048: 嘿嘿 ~ 佢都只係食左果度ge一半左右 ja ...
=] 好la ~ 以後小食la =]

果個草架我自己屈ga 搵d無用ge鐵網 =]
daniel_J_720 2011-7-4 03:34:34 PM

回復 4# 的帖子

:026: 係啊個籠又真係細左d的 ..... 哈

不過我已經好盡力咁晚晚都野放佢周屋走 :026:
Futagoza_Kaniza 2011-7-4 03:45:55 PM
原帖由 daniel_J_720 於 2011-7-4 03:31 PM 發表
:048: 嘿嘿 ~ 佢都只係食左果度ge一半左右 ja ...
=] 好la ~ 以後小食la =]

果個草架我自己屈ga 搵d無用ge鐵網 =]

果舊既一半已經好多喇= =
比菜好過比生果. 如果真係想比少少, 可以比蕉皮內白色果層衣
無咁甜, 不過都係不宜多食
crystal0202 2011-7-4 04:16:29 PM
so cute!!!!!!!!but don't give it too much banana
yanyi:) 2011-7-4 09:06:06 PM
第3張好可愛!
佢好似高過個籠喇喎xd
ching` 2011-7-4 09:24:56 PM
我之前隻兔兔都好愛水果.a_a
就算唔係比佢食呢...佢唔知點樣聞倒(好遠的
佢會飛過泥 想搶(望到實) 但又唔咁搶 xd
你坐係度食~佢就會跳上你坐果度 跟住2隻手仔就放係你大脾 xd
個pose 真係好鬼好笑 xd
mingming93 2011-7-5 02:13:32 PM
仲以為你嗌邊個食蕉添:073:
鈉米 2011-7-5 05:37:07 PM
佢咁乖既-.-我2個豬一打開個籠(頂)
就飛跳出黎...嚇到我啊0,0!
mnmnvd3vd3)) 2011-7-26 06:59:04 PM
佢咁乖:010: :010: :010: :010: :010:

快速發帖