因為我去旅行, 將Jacqueline暫託在姐姐家中 10天。

接左佢回家後, 就即刻餵糧俾佢, 平時一見兔糧就興奮都發癲的Jacqueline, 竟然聞左2下,無食, 就走返去慣常的角落。

我心想: 噢....可能10天太耐, 她忘記了自己的家。俾d時間佢適應返.......

於是,我就自顧自煮飯食, 怎料1-2小時後再入房看看, 依然見d兔糧原封不動。我記得以前初接她回家, 也不是這樣的不動, 是好奇的走圍行。

咁我好擔心: "唔通Jacqueline 真係唔記得左屋企,定係坐車唔舒服呢?"  於是,我用同佢按摩, 摸下頭仔下巴仔, 按左10分鐘, 我就停手。當我起身行開時, Jacqueline突然就生猛返晒, 飛奔入籠去食兔糧 !!!!!!!

吓?!  原來佢唔係唔記得屋企, 原來無唔舒服......原來 Jacqueline 係嬲左我 !!!!  嬲我唔理佢咁多日, 要我氹返佢先呀   =.='

兔兔囡 2011-7-5 12:28:22 AM
Jacqueline好奸兔呀~:053:
小小夕 2011-7-5 12:48:35 AM
Jacqueline:  媽咪唔氹返我 我唔理佢以後 (扮雞中)
angelaska 2011-7-5 09:30:11 AM
我岩岩去完三日旅行,將豆豆放係籠叫我媽媽看住(平時只係我養)
返到黎佢都嬲左我成晚!

phoebe)) 2011-7-5 09:37:41 AM
好似bb 一樣要氹:057: :057: :057: :057:
ccychoy 2011-7-5 10:57:41 AM
甘大吸引都5食?:037:
PILLOW.MA)) 2011-7-5 11:12:48 AM
我地出一日街呀仔都嬲我地
唔比我地掂又哩埋左成晚....
你去左10日
按摩左10分鐘就冇事咪好囉...

所以佢地真係好似人仔咁有感情架!!!!
crystal0202 2011-7-5 12:27:41 PM
兔仔真係好有人性架!!!!
yanyi:) 2011-7-5 12:33:04 PM
絕食抗議..哩招夠狠!
jacqueline真係好鍾意主人哩~
津津豬 2011-7-5 12:57:26 PM
jacqueline 真係好有性, 好可愛呀!!!!:021:
其斤 2011-7-5 01:00:06 PM
按摩左10分鐘。。。jacqueline就唔嬲>3<你就好啦...
:043: 我之前去左旅行...
將大福寄養左係兔友屋企。。。
佢嬲到E+...叫佢個名都唔應我... -3-"
carbee 2011-7-5 02:04:34 PM
哈哈~小氣兔呀~
如果係mimi,我估佢會食完糧再嬲過haha
鈉米 2011-7-5 05:32:24 PM
養左屋企2個大王之後都未出去過過夜-,-`
ching` 2011-7-5 08:13:11 PM
haha 好可愛 ><
糧都忍倒 好嘢wor xd
傘仔)) 2011-7-5 10:39:57 PM
以前成日見人講d兔兔會點點點............自己未遇過時, 都半信半疑,有保留,  直至自己遇上相同情況, 才完全相信:072:

兔仔真係好小器:067:

快速發帖