我真係幫唔到阿寶剪指野..特別係對腳..:056: 想問妳們屯門有邊間可以 cut 又好呢??
兔兔囡 2011-7-6 01:53:35 PM
屯門有幾度都可以去剪~
有至樂~華都~新墟
但我覺得至樂最好
地址~屯門華都花園1/F 48B舖
最好打電話問下個段時間佢地得唔得閒~
電話~26189681
我D兔兔都係去佢個度~佢好好心機~^^~
katy)) 2011-7-6 02:00:05 PM
以前都有帶呀B去兔兔囡講果間~ 都OK架, 去之前記得預約
manmanwongwong 2011-7-6 04:07:47 PM
唔該晒你地呀..好有用既資料. 那我真的要今星期帶佢去 cut 先:002:
amen0616 2011-7-6 05:33:21 PM
係牙智樂果個好好架
短頭髮果位令女最好^^
長頭髮果個我覺得麻麻,-
鈉米 2011-7-6 07:33:22 PM
8x兔...之前係置樂做果個短頭髮姐姐叫阿儀...佢真係幾好架
而家好似去左雅都果間做...你可以打去問下先架=]
PILLOW.MA)) 2011-7-6 11:02:07 PM
係呀本身置樂個呀儀去左雅都果邊
我諗以後剪甲毛都要轉去雅都果邊LU~
chaubb 2011-7-6 11:18:56 PM
睇黎好多兔友都係住屯門呀~~~~~
我係去華都果間剪過一次
佢都ok唔錯.又細心~~
meimei 2011-7-7 01:26:42 PM
係呀.我初初養兔兔時未識剪都係帶兔兔去置樂剪,老闆同老闆娘我都比過兔兔佢剪(毛毛同指甲),但老闆娘真係細心D,剪得好D.但養耐咗自己都已經識剪囉.都冇再帶兔兔去剪過啦~~
manmanwongwong 2011-7-8 04:21:32 PM
好..那我改去雅都先..希望今星期六成功令到兔兔入袋帶佢出去 cut..若肯上門就好了 ^^
manmanwongwong 2011-7-16 04:21:38 PM
我剛帶到 bobo 去屯門新天地商場既8號兔剪喇..太好開心..但現在 bobo 油=回到家不理我. 唔肯食野..嬲緊我..我放了相..你地看看呀

快速發帖