請問各位兔友, 你地D兔兔怕唔怕到依家都甩好多毛架???
我個隻好似甩得好勁, 成屋都係佢D毛, 成地都係D毛毛球呀~~~~~:036:
好驚佢有事, 因為我一摸佢, 又或者係佢跳一跳, 都甩毛毛呀
我林日日同佢梳毛, 又發現佢生一D新既毛係第2隻色, 之前係灰黑色, 依家生個D係棕棕地色,
唔知係唔係因為佢大個仔左, 甩晒D BB 茸毛, 生D新既毛呢(依家佢就黎一歲啦~)?????
煩請各位兔友指教下~~THANKS U ALL SO SO MUCH:020:

smallsuishan 2011-7-12 06:15:19 PM
兔兔換毛呀!~:056:
小小夕 2011-7-12 06:45:25 PM
我2個小朋友都甩毛呀  換緊..

但唔係成屋企都係毛..  因為已經癡哂去把風扇到#^36^#

多d梳毛只好
~elaine~ 2011-7-12 07:20:23 PM
我果2隻都換緊毛~
呢2日摸佢地d毛滑左好多呀#^72^#
yanyi:) 2011-7-12 09:08:51 PM
換毛係咁架喇~
勤d梳毛就ok!
carbee 2011-7-12 11:00:27 PM
只係換毛啫,唔駛咁擔心
勤力d幫兔兔梳毛就ok啦~
如果唔係成屋都係架啦~
我屋企呢排都多左蒲公英hehe:073:
Futagoza_Kaniza 2011-7-13 12:30:15 AM
密d梳毛等佢早d換完毛吧
katy)) 2011-7-13 12:32:46 PM
原帖由 小小夕 於 2011-7-12 06:45 PM 發表
我2個小朋友都甩毛呀  換緊..

但唔係成屋企都係毛..  因為已經癡哂去把風扇到#^36^#

多d梳毛只好

呀B都係換緊, 佢把風扇困左好多兔毛 :077:
鈉米 2011-7-13 01:06:37 PM
我屋企成屋毛-.-搞到我係咁打乞嚏...
風扇更加唔洗講...日日都要吸...地下就2日吸一次塵-.-
一得閒坐係度陪佢地玩可以順便係咁執毛:057:
orlando)) 2011-7-13 03:47:39 PM

回復 2# 的帖子

原來係換毛~~~:016:
orlando)) 2011-7-13 03:48:52 PM

回復 3# 的帖子

我個情況同你一樣呀~~佢d毛勁到癡哂去風扇到, 出面又有, 入面又有~~>.<
orlando)) 2011-7-13 03:50:46 PM

回復 4# 的帖子

真係呀~月黎月smooth呀d 毛毛~~~~
orlando)) 2011-7-13 03:51:17 PM

回復 5# 的帖子

知道!!!!thx u ^^依家唔洗噤驚啦~
orlando)) 2011-7-13 03:52:33 PM

回復 6# 的帖子

哈哈~係呀~佢地d毛毛比d風吹到一團噤, 好似d灰色既蒲公英~~哈哈~:073:
orlando)) 2011-7-13 03:53:13 PM

回復 7# 的帖子

我會架啦~^^哈哈~麻煩晒呀^^:053:

快速發帖