兔兔無啦啦唔跳唔玩. 淨係坐係度..
好似悶悶不樂咁.
我好驚有事.
我喱個新手真係多問題.-.-'' SOR
小小夕 2011-7-25 06:44:16 PM
下午係米ZZZ緊呀  ..  我2隻兔成日下午都唔郁  係到訓..   但半夜又係到玩#^39^#
ahwing 2011-7-25 07:24:29 PM
原帖由 小小夕 於 2011-7-25 06:44 PM 發表
下午係米ZZZ緊呀  ..  我2隻兔成日下午都唔郁  係到訓..   但半夜又係到玩#^39^#

佢連食都唔食. 平時一定好快食哂.
佢依家連佢最愛GE小食都唔理..
ccychoy 2011-7-25 07:27:39 PM
系米鍾緊眼"糞"
bb有次鍾左成半個鍾.有人行過睇緊佢都5知
ahwing 2011-7-25 07:38:02 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-7-25 07:27 PM 發表
系米鍾緊眼"糞"
bb有次鍾左成半個鍾.有人行過睇緊佢都5知

鍾緊眼"糞"??
咩黎嫁?
ccychoy 2011-7-25 07:40:29 PM
原帖由 ahwing 於 2011-7-25 07:38 PM 發表

鍾緊眼"糞"??
咩黎嫁?

你照讀音
有d字我5識打
小小夕 2011-7-25 08:07:33 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-7-25 07:40 PM 發表

你照讀音
有d字我5識打

宗眼訓
#^35^# #^35^# #^35^#
ahwing 2011-7-25 09:21:50 PM
原帖由 小小夕 於 2011-7-25 08:07 PM 發表

宗眼訓
#^35^# #^35^# #^35^#

咁我係咪要熜燈俾佢瞓?
小小夕 2011-7-26 01:38:28 AM
原帖由 ahwing 於 2011-7-25 09:21 PM 發表

咁我係咪要熜燈俾佢瞓?

唔洗 .. 佢唔郁 多數都訓緊 / 休息緊  ..  唔好搞住佢就得..
你眼訓都唔想人搞住你嫁嘛 haha
鈉米 2011-7-26 01:41:25 AM
樓主盡量唔好俾小食兔兔`因為會影響佢地健康!
問題多唔緊要`最緊要係要努力爬文!
為兔兔既生活做好準備`做個有責任既好主人=]
jinjin 2011-7-26 11:33:26 AM
兔兔有無好D?
佢唔食野幾耐呀,如果半日都唔食野又無屎屙咁就要留意佢係咪有事,係咪唔舒服,太耐唔食唔屙有機會係腸停,就一定要睇醫生啦∼
ahwing 2011-7-26 11:43:11 AM
原帖由 jinjin 於 2011-7-26 11:33 AM 發表
兔兔有無好D?
佢唔食野幾耐呀,如果半日都唔食野又無屎屙咁就要留意佢係咪有事,係咪唔舒服,太耐唔食唔屙有機會係腸停,就一定要睇醫生啦∼

佢依家無乜事啦.
sillypeko 2011-7-26 03:05:33 PM

回復 1# 的帖子

小心d呀, 我之前個隻就係咁, 連最愛既零食都唔食, 就咁一夜之間走了......

快速發帖