我家豬豬,同MIUMIU真係超有夫妻相
兔仔 : 豬豬
兔女 : MIUMIU
:053: :053:

豬豬

豬豬

豬豬

豬豬

豬豬

豬豬

MIUMIU

MIUMIU

MIUMIU 加 4隻B

MIUMIU 加 4隻B

4隻B

4隻B

4隻B

4隻B

4隻B

4隻B

MIUMIU

MIUMIU

MIUMIU

MIUMIU

豬豬

豬豬

MIUMIIU

MIUMIIU

豬豬

豬豬

p990101)) 2011-8-4 01:04:23 PM
送左幾張比你啦:031:

豬豬仔岩岩返黎果陣,好可憐,又黃又斷腳,脊椎又斜埋一邊……

而家佢終於好返晒,又鬼馬又痴人!哈!

(一叫佢就望鏡頭:039: )

syt174698 2011-8-4 01:26:08 PM
樓主,你真係有愛心,豬豬點解會咁,當時好彩得你,遇到你呢個主人,如果唔係就慘喇,佢要幾耐先至好返呀?
syt174698 2011-8-4 01:29:04 PM
D兔兔好可愛,兔B你諗住一齊養埋呀?比心機呀
p990101)) 2011-8-4 01:34:51 PM
之前佢個主人唔係好理豬豬,成日冇餵到佢又唔放佢出黎玩,個籠又細又成日屈係個籠度,搞到變傷殘……果陣仲骨瘦如磷tim!
其實豬豬係我朋友個朋友既,佢話唔想養,諗住比我個朋友,但係佢又唔養得……本來佢個朋友都唔想比我養架,點知佢話有一日想餵豬豬果陣,佢竟然冇反應(成日冇野食既兔仔,一見到食物應該好瘋狂至係:046: ),之後話唔想睇住佢死,所以叫我快d拎左佢.......:050:
p990101)) 2011-8-4 01:37:00 PM
d 兔b有兩隻同佢搵左好人家啦!:033:
其實自己都好想養返一隻,因為實在太可愛,太唔捨得啦…
仲未決定好……:029:
津津豬 2011-8-4 02:34:33 PM
嘩! 佢前主人係咩人黎架, 要到隻兔就死才肯比妳接收, 咁呀MIU MIU 是否妳買回來的? 點解兩隻会咁似樣嘅? 好有緣呀! 哈哈!:073:
p990101)) 2011-8-4 02:44:26 PM
豬豬既身世真係好悲慘,不過正因為咁,佢好痴人,哈!
miu miu係我地先頭係寵物店見到佢同豬豬好似樣,
覺得好有緣,所以買佢返黎陪豬豬@@
(話說我地未買miu miu返黎果陣,我成日都去間舖度睇佢,
兔爸見我鐘意,佢又無所謂,所以有一次去買大籠果陣就買埋佢@@)
浩霖 2011-8-4 02:47:24 PM
原帖由 津津豬 於 2011-8-4 02:34 PM 發表
嘩! 佢前主人係咩人黎架, 要到隻兔就死才肯比妳接收, 咁呀MIU MIU 是否妳買回來的? 點解兩隻会咁似樣嘅? 好有緣呀! 哈哈!:073:

我諗佢之前既主人就係3分鐘熱度果D人:004: 因為我都唔識佢既....:015:

係呀MIUMIU係豬豬好番哂之後買番黎陪佢玩嫁,,,
人都要有個伴啦,豬豬就梗係要有個女朋友仔一齊雙宿雙棲啦:020:

我都覺得佢地好有緣,,,天生一副夫妻相:053:
kayee1231 2011-8-4 06:14:39 PM
你d兔兔好得意牙...我都差d認唔到原來係2隻兔兔黎^^
我都想搵隻女女返黎陪我隻衰仔...不過怕佢地相處唔到
smallsuishan 2011-8-4 07:10:59 PM
原帖由 kayee1231 於 2011-8-4 06:14 PM 發表
你d兔兔好得意牙...我都差d認唔到原來係2隻兔兔黎^^
我都想搵隻女女返黎陪我隻衰仔...不過怕佢地相處唔到

請三思 .... 兔兔可以一齊相處係bonus
有好多兔友既兔兔係唔可以一齊住 一齊玩
有時新兔兔既出現會令舊兔兔唔開心
所以唔好見到人地咁.....就諗住拎多隻兔回家
尤尤 2011-8-4 09:49:27 PM
豬豬好似我家奶茶....
不過奶茶係女仔黎~
sea 2011-8-5 12:12:48 AM
請問兔b會比人領養嗎?我有養兔仔經驗,唔知你會唔會割愛?
浩霖 2011-8-5 12:24:42 PM
原帖由 尤尤 於 2011-8-4 09:49 PM 發表
豬豬好似我家奶茶....
不過奶茶係女仔黎~

係喎,,真係好似呀:057:
肥兔 2011-8-8 03:52:28 PM
第一次見到咁細隻兔BB啊~~~:023:

快速發帖