呢一個係PAPA真面目!
無論係邊個,只要摸下佢個頭!:033:
佢就會訓係到,示以要你同佢按摩:036:

服得佢...:026:

中秋節之PAPA,

中秋節之PAPA,

開始摸下佢先!

開始摸下佢先!

P:等我訓係到,俾你摸摸*

P:等我訓係到,俾你摸摸*

P:舉高我隻手 =__=''

P:舉高我隻手 =__=''

P:大力小小喇,未食飯呀! 我:=_=

P:大力小小喇,未食飯呀! 我:=_=

P:好舒服! 我又..又訓LU...

P:好舒服! 我又..又訓LU...

tsac_ever 2008-9-15 02:20:32 PM
哈哈~~~
佢真係識嘆喇~~~:070:
wesky 2008-9-15 02:25:16 PM
有專人服伺喔~~~ :038:
LUI1031 2008-9-15 02:45:26 PM
原帖由 tsac_ever 於 2008-9-15 02:20 PM 發表
哈哈~~~
佢真係識嘆喇~~~:070:

係嫁! 就算係第一次同佢玩,佢都會咁做= =
無佢收!
唔做......:013:
你叫佢佢唔SHOW 你嫁:011:
LUI1031 2008-9-15 02:46:29 PM
原帖由 wesky 於 2008-9-15 02:25 PM 發表
有專人服伺喔~~~ :038:

仲要每日3次!!!=__=
每次1個鐘(講笑):047:

快速發帖