請問平時可以比D乜嘢玩具比兔兔玩,我比左個波佢哋,佢哋好似無反應,紙皮又咬爛晒,我朝早唔係屋企,怕佢哋悶親,請問各位兔友,你哋平時比乜嘢玩具比兔兔玩呀?
tung_626 2012-3-21 01:33:37 PM
我就系玩具
sharonlai 2012-3-21 02:48:58 PM
我覺得睇兔啦,我隻小朋友就戀木狂黎既...所以佢啲玩具就以木為主
奶茶媽 2012-3-21 04:15:15 PM
sharonlai 發表於 2012-3-21 02:48 PM
我覺得睇兔啦,我隻小朋友就戀木狂黎既...所以佢啲玩具就以木為主

我個女戀膠
可惜唔比得膠佢玩呢
所以咪玩我囉
Dylan 2012-3-21 04:37:32 PM
可以比木條同紙筒佢咬咬而布偶就可以比佢 lam lam 同擲吓吓
靜妍媽 2012-3-21 05:15:02 PM
平時我番學,佢就訓教;我放學佢先開始活潑,應該唔洗玩具呱=_=
mim0510 2012-3-21 06:00:57 PM
其實佢地都好鍾意玩波ga
happyyuki 2012-3-21 07:59:22 PM
佢既玩具就係我

我都買左個木頭波波俾佢,  但兔兔一直都唔鍾意玩!
我收起左個波波兩個星期, 又俾返佢玩 (諗住佢唔記得, 會當新玩具)
點知佢隻野走黎咬個波, 一fing, fing到好遠 *口*
我仲諗: FING下都算玩, 都有進步!
點知我執返個波波返黎, 佢就中槍訓, 我放個波波係佢頭前面, 佢輕輕用鼻推左兩下, 就另向第2面訓!
佢真係咁討厭個波波???????
花芝媽 2012-3-21 08:51:48 PM
你返工既時間佢地多數訓教  都唔怕悶親佢地XDDD   
all_loving_it 2012-3-21 10:06:35 PM
抓爪板, 草球, 木球, 波波, 隧道, 干松果, 各種不同大小型狀及種類的木頭, 攀爬梯架, 用干草做類似掃把
happyyuki 2012-3-21 11:18:42 PM
我屈膝坐在地下, 兔兔真係好鍾意"捐"我對腳,
好似D小朋友咁, 捐完返轉頭又捐過
我係一條唔使錢既隧道........

快速發帖