1P 幣
大家好呀...佢叫小白呀^^
小白
all_loving_it 2012-3-26 12:22:54 AM
歡迎小白加入依個大家庭!

小白係咪咩種類既兔兔?

另最好長期放多D "T"草等佢隨時可以食, 因為兔兔會挑食, 特別係"T"草, 有部份兔兔唔鍾意食枝莖既部份, 放好耐都唔會食, 有d就算寧寧肚餓都唔食, 結果因為敢就食草量少, 腸胃fiber唔夠, 對腸唔健康, 而且兔兔牙仔係不停生長, 係要靠食草來將牙仔磨短, 以免牙仔過長, 有咬合不正等問題......

祝願 小白健健康康 快快樂樂 幸幸福福!
花芝媽 2012-3-26 12:26:37 AM
個wc有冇得除左個頂..  會企得好辛苦~  
靜妍媽 2012-3-26 01:33:25 AM
個廁所拆左個頂佢,因為要教佢去廁所已經難教, 重要鑽份去先去到尿尿,係我都周圍尿尿算啦~
個底怕佢周圍尿尿可以買尿片喔~~好過用廁所粒,又實惠d
草草要放多d,有時佢地尿尿左係d草上面,佢地就唔食架喇~所以果d都要換~
無論佢食淨幾多草都好,一日都要比兩份佢身型咁大ge草比佢...
貓仔兔 2012-3-26 04:24:38 PM 來自手機
小白好可愛呀,成隻燒豬仔咁...俾多啲草草佢,等佢快啲肥肥白白啦!^^
tom1996731 2012-3-26 07:32:42 PM
係.....佢係貓貓兔呀^^
yanyi:) 2012-3-26 11:40:34 PM
小白好可愛丫!歡迎歡迎!
廁所個頂可以拆左佢啦~唔洗特登鑽入去嘛!
threefour 2012-3-27 10:07:08 AM
小白你好可愛呀!我家的寶貝是三三四四!

快速發帖