不經不覺,四四來到我們的家就快三個月了!今天,第一次看到兔子舞呢!太太太興奮,見到他這麼快樂,真是無法形容我的感受
happyyuki 2012-4-21 12:20:38 AM
真的真的真的!!!!!!!
每次見個囡係到跳舞, 側瞓, 洗面(摸耳仔), 真係窩心到由個心笑出黎*
奶茶媽 2012-4-21 12:29:37 AM 來自手機
我兔兔一個月毛跳舞,我仲以為佢住得唔開心,佢呢排又冇跳了
sharonlai 2012-4-21 12:37:34 AM
咁我諗DOR DOR應該非常滿意佢既自由時間....
因為每日放佢出黎玩, 每日都會跳兔仔舞
貓仔兔 2012-4-21 06:18:44 PM 來自手機
我隻兔成日都會跳,係一隻頑皮小兔!每晚見到兔爸返黎,仲會跳高啲至踢腳架!

四四有個開心的家,自然會跳開心舞:p 三三佢好啲未呀?
kwan104kwan 2012-4-21 06:32:56 PM
我既曳曳豬,曾經跳過下舞,但好耐無跳啦!

傻豬豬則從未跳過呀!

threefour 2012-4-21 10:28:09 PM 來自手機
貓仔兔 發表於 2012-4-21 06:18 PM
我隻兔成日都會跳,係一隻頑皮小兔!每晚見到兔爸返黎,仲會跳高啲至踢腳架!

四四有個開心的家,自然會跳開 ...

三三還是不太好,現在治療當中但未有好轉,26號需再返dr.Ma那兒驗血!現在有時坐下坐下都會失平衡達低,我好擔心他
貓仔兔 2012-4-21 11:52:57 PM 來自手機
threefour 發表於 2012-4-21 10:28 PM
三三還是不太好,現在治療當中但未有好轉,26號需再返dr.Ma那兒驗血!現在有時坐下坐下都會失平衡達低, ...

咁真係令人心痛又擔心,我睇過之前有兔友會墊咕係兔兔坐嘅位置旁作為保護,你睇下呢招岩唔岩使吖...三三知你咁錫佢一定會乖乖同你一齊打敗啲病㗎!雖然暫時無咩進展,但係你唔好灰心要加油呀!可能療程需要時間先至可以發揮效用呢!^^祝你同三三四四日日都開心快樂呀!^^
Dylan 2012-4-22 06:14:21 PM
我個 bB 成日都起走廊一條直路跳兔仔舞嫁
見到佢連跳兩次,我就問佢:做乜敢䦕心呀!?
奶茶媽 2012-4-22 09:57:02 PM
我個女淨係鐘意同兔爸玩
平時佢就好痴我
去邊都跟住哂
但係就從來唔會因為我而跳舞
兔爸一行出黎, 叫左佢兩聲,
同佢玩左唔夠半分鐘佢就跳到顛左
淨係鐘意同佢玩

我係佢眼中只係食物供應者同奴隸

快速發帖