DEl

KayoLai 發表於 2012-04-30 16:37|只看該作者|倒序瀏覽|打印

DELDEL DELDEL
MarthaYau 2012-4-30 05:56:39 PM
個寵物袋出面賣緊$148咋喎...團購比出面仲貴既
KayoLai 2012-4-30 07:49:43 PM
Q PET買緊208 8號兔都要180~~
kwan104kwan 2012-4-30 07:51:09 PM
D野真係好似貴過市價喎!

港幣?產地?
奶茶媽 2012-4-30 10:18:46 PM
KayoLai 發表於 2012-4-30 07:49 PM
Q PET買緊208 8號兔都要180~~

8號兔150 za wor, 我問過價架啦~
mini zoo 148za
stationr都係差唔多
sweetieminnie 2012-5-1 01:06:28 PM
團購都要咁貴?食水咁深既。
我平時都有行開寵物店嫁!
我係mini zoo 買都係148之嘛
all_loving_it 2012-5-1 06:53:32 PM

樓主你既價根本貴過出面鋪頭零售

你所講既貨品, 出面平過你好多 :
1) Alex 水樽 $30
2) Jolly 寵物袋 $148
3) 指甲剪 $26
4) 旋轉梳 $28
5) 針梳 $24
6) 放兔繩 $36

你個價好多比出面貴好多, 有D仲貴40%以上, 如果係團購根本無可能仲貴過出面禁多

你大慨係淘寶訂購, 再寄香港分銷, 你既訂價就係淘寶進貨價上再mark up
all_loving_it 2012-5-1 07:11:59 PM
kwan104kwan 發表於 2012-4-30 07:51 PM
D野真係好似貴過市價喎!

港幣?產地?

比出面貴好多, 有D仲貴40%以上, 如果係團購根本無可能仲貴過出面禁多

大慨係淘寶訂購, 再寄香港分銷, 訂價就係淘寶進貨價上再mark up
Dylan 2012-5-2 03:08:16 PM
我成日行寵物店架,你真係......貴好多
重貴過門市
mizumi 2012-5-15 12:44:14 AM
係,有d物品我都有, 真係貴過我買0個陣時, 我初初睇你個post仲以為加咗價tim
咁貴, 應該唔會有兔友訂啦~
mizumi 2012-5-15 12:46:04 AM
奶茶媽 發表於 2012-4-30 10:18 PM
8號兔150 za wor, 我問過價架啦~
mini zoo 148za
stationr都係差唔多

佢所講 qpxt 賣208係 AB牌呀, 唔係JOLLY囉~
JOLLY大家都知出面賣緊148咋嘛~

快速發帖