我叫mo仔
雖然個名有個仔字
但我名副其實係個女仔
我啱啱過完一歲生日
平時好百厭
最鍾意周圍衝、撞、咬同埋捐床下底
日日都激到媽媽紥紥跳
不過佢地又唔捨得打我
我只係想同大家say個hello

Admin 2012-5-3 06:33:36 PM
歡迎你啊 mo 仔
all_loving_it 2012-5-3 06:56:57 PM
好高興認識你, 祝你永遠健健康康 快快樂樂!
晴晴 2012-5-3 09:38:59 PM
好開心識到你ar
happyyuki 2012-5-4 01:35:00 AM
MO仔好苗條呀 又乖又純又可愛*
都唔明我隻兔兔點解可以咁臭脾氣又大食*
candy_ysf 2012-5-4 11:26:58 AM
墨魚丸: 歡迎mo仔,分條草俾你食 xd
freeling820 2012-5-4 02:12:10 PM
happyyuki 發表於 2012-5-4 01:35 AM
MO仔好苗條呀 又乖又純又可愛*
都唔明我隻兔兔點解可以咁臭脾氣又大食* ...

唔好俾佢個樣呃左
佢其實都好大脾氣同好為食
freeling820 2012-5-4 02:13:46 PM
nice to meet all of them
又多一隻為食百厭兔加入呢個大家庭
貓仔兔 2012-5-4 08:47:53 PM 來自手機
好斯文嘅兔兔呀...係淑女兔!!!^^
freeling820 2012-5-8 02:32:12 PM
大家唔好俾佢個清純樣呃左
佢又大食又百厭又臭脾氣
我幾乎日日都俾佢咬
卡卡KaKa`; 2012-5-11 12:15:23 AM
靚女HI。
我都吾捨得打隻仔。只會罵下佢。
freeling820 2012-5-11 10:32:03 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-11 12:15 AM
靚女HI。
我都吾捨得打隻仔。只會罵下佢。

鬼叫佢地成日扮個無辜樣,邊打得落手
卡卡KaKa`; 2012-5-11 10:35:23 PM
freeling820 發表於 2012-5-11 10:32 PM
鬼叫佢地成日扮個無辜樣,邊打得落手

我都系咁話
月野兔 2012-5-12 02:14:08 PM
Hello mo仔!! 你好啊~~坐定定,影靚相~~
好高與認識你呀~~
freeling820 2012-5-12 08:09:47 PM
月野兔 發表於 2012-5-12 02:14 PM
Hello mo仔!! 你好啊~~坐定定,影靚相~~
好高與認識你呀~~

nice to meet you
佢唔係坐定定俾我影架!
佢其實係到諗緊去邊到曳曳既嗰個MOMENT俾我影左

快速發帖