20120527416 - 複製.JPG
卡卡好似吾系太鐘意塊草墊..因為佢扒系到都系一半草墊一半散熱板..系米因為吾慣咋?
佢照肯食野..但系佢塊草墊系食野先行過去..
如果兔友有問題要我改善卡卡既籠..好樂意你地提出話我知.
貓仔兔 2012-5-29 02:43:20 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-29 08:32 AM
侏老板係侏儒兔, 侏儒兔係食得最少

總理係大種賓尼兔, 體重4.5公斤, 佢食好多野, 每日3種共1公斤菜, 每 ...

我其實好鐘意大種兔,好大隻!好好攬
all_loving_it 2012-5-29 02:51:54 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-29 02:43 PM

總理真係好大只

我見親佢都忍5住笑

第1次同佢去大圍做BODY CHECK, 姑娘見到總理話 : 嘩!  好大只呀

all_loving_it 2012-5-29 02:55:58 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-29 02:41 PM
唔係,總理係賓尼,侏老板係侏儒兔,計大食,當然係賓尼啦!

侏老板既食量有牌都未及總理

之前總理依菜食得好開心, 兔爸走埋去拍下總理問佢, 不如5好食, 留返D菜比我煮米粉啦

總理望下兔爸, 再食過

兔爸死心不息又走去攪總理, 總理就跳過D繼續食
貓仔兔 2012-5-29 02:59:28 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-29 02:51 PM
總理真係好大只

我見親佢都忍5住笑

我本來都想養大隻嘅品種架...不過兔爸話大隻好恐怖,成隻狗咁wor(佢係呢生人第一次養毛毛寵物渣),咁我有得養,反正係兔都鍾意就無所謂啦!
貓仔兔 2012-5-29 03:00:50 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-29 02:55 PM
侏老板既食量有牌都未及總理

之前總理依菜食得好開心, 兔爸走埋去拍下總理問佢, 不如5好食, 留 ...

我隻兔都係咁架,食野搞下佢,佢就叼住跳過d....再食食食....好寸.....
all_loving_it 2012-5-29 03:13:43 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-29 03:00 PM
我隻兔都係咁架,食野搞下佢,佢就叼住跳過d....再食食食....好寸.....

佢地係到諗, 兔地食野仲咩攪住晒, 無dum地已經好比面你

不過, 總理好痴我架  我行去邊佢就跟住我後面, 我坐低, 佢又坐我隔離, 好得意
all_loving_it 2012-5-29 03:14:34 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-29 02:59 PM
我本來都想養大隻嘅品種架...不過兔爸話大隻好恐怖,成隻狗咁wor(佢係呢生人第一次養毛毛寵物渣) ...

有d人怕大只既小動物
貓仔兔 2012-5-29 03:32:38 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-29 03:13 PM
佢地係到諗, 兔地食野仲咩攪住晒, 無dum地已經好比面你

不過, 總理好痴我架  我行去邊 ...

好得意呀...我隻兔都好鍾意GUARD住兔爸...我好羨慕呢!
貓仔兔 2012-5-29 03:34:48 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-29 03:14 PM
有d人怕大只既小動物

佢唔係怕嘅,只係由細到大都無接觸,佢覺得兔仔係應該細細隻咁...大隻佢覺得怪怪地....不過佢而家都知多左好多關於兔兔嘅野,仲好鍚壞蛋仔!
Dylan 2012-5-29 05:11:10 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-28 06:05 PM
總理可能覺得佢地咬爛個草墊又5食, 好浪費, 佢又走去食晒去, 好好笑 ...

總理真係好得意
Dylan 2012-5-29 05:14:29 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-29 02:43 PM

敢巨兔 Darius 就 arm 晒你喇!佢攬住你!
Dylan 2012-5-29 06:12:26 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-29 03:14 PM
有d人怕大只既小動物

係我
卡卡KaKa`; 2012-5-29 06:48:46 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-29 08:32 AM
侏老板係侏儒兔, 侏儒兔係食得最少

總理係大種賓尼兔, 體重4.5公斤, 佢食好多野, 每日3種共1公斤菜, 每 ...

大種賓尼兔食咁多野..姐系我屋企一家三口人食一斤菜既份量@@
你頭像左上同右下系米總理??
而右上同左下系侏老板??
卡卡KaKa`; 2012-5-29 06:49:24 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-29 08:37 AM
總理好勁, 真係好似5會飽一樣, 佢可以不停食,

不過, 佢肯食, 依到係好事, 5食就慘

咁總理都荷得多D?TOLIET都大過其他兔兔??
卡卡KaKa`; 2012-5-29 06:49:53 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-29 08:40 AM
2塊草墊都5係好多草, 食5飽

總理話5該再添

佢一個月食幾多草草??

快速發帖