文文快將一歲了~~
睇返十個月前..BB既文文...真係好CUTE~~
文文好有性格...容納唔到第2隻兔兔...~要獨佔我同兔爸!!!

十個月前既文文~~
IMG_0460.JPG IMG_0494.JPG

而家既文文~~大個左好多~~
鍾意吹風扇....嘆冷氣....同訓覺既肥文文~~~
有時都好惡ga...!!!
12.jpg 14.jpg 13.jpg
Dylan 2012-5-31 03:47:34 PM
唔怕佢咬電線咩?!
yingxbb 2012-5-31 04:36:03 PM
Dylan 發表於 2012-5-31 03:47 PM
唔怕佢咬電線咩?!

每日放佢出黎~我都會睇實佢..會同佢講唔咬得!!
最後佢寧願吹風扇...都唔走去咬電線
Dylan 2012-5-31 04:58:37 PM
yingxbb 發表於 2012-5-31 04:36 PM
每日放佢出黎~我都會睇實佢..會同佢講唔咬得!!
最後佢寧願吹風扇...都唔走去咬電線 ...

阿b迷戀膠,no都無用,佢ko咗我1條iPhone線,2條broadband線,1條風筒線.於是我將沙發後面d窿封晒,凌空乂電
yingxbb 2012-5-31 05:18:37 PM
Dylan 發表於 2012-5-31 04:58 PM
阿b迷戀膠,no都無用,佢ko咗我1條iPhone線,2條broadband線,1條風筒線.於是我 ...

強大既破壞力-_-"!
文文細細個既時候都會....大個左...好少會去咬~~
笨蛋仔 2012-5-31 09:08:26 PM
D 毛好舒服
KathyChan 2012-5-31 09:26:09 PM
阿b迷戀膠,no都無用,佢ko咗我1條iPhone線,2條broadband線,1條風筒線.於是我 ...

同我果隻1樣...佢已經ko左 呀妹6個叉電器 老豆2個叉電器
我對boot ...我呀媽既波鞋鞋帶

叉電器 NO都NO唔切佢就咬斷左
KathyChan 2012-5-31 09:26:10 PM

同我果隻1樣...佢已經ko左 呀妹6個叉電器 老豆2個叉電器

叉電器 NO都NO唔切佢就咬斷左
Dylan 2012-5-31 10:08:28 PM
KathyChan 發表於 2012-5-31 09:26 PM

哈哈哈!我雙皮鞋,新鞋落地,阿 b 嬲兔爸 5 記得比冰種,發脾四飛過來咬爛咗,第一次著咋!我用 acrylic 上返色,照著!
個足科矯型師為咗要我訂造埋拖鞋,我個兔兔咬,唔造!佢問我著住果雙奌解唔咬?!我比佢睇咬咗果道,佢就叫我鎖住佢!其實我已經訂造咗2款鞋墊喇!
yingxbb 2012-6-1 10:33:12 AM
笨蛋仔 發表於 2012-5-31 09:08 PM
D 毛好舒服

係牙~~~短毛易打理~~~
貓仔兔 2012-6-1 05:03:52 PM 來自手機
小manman好可愛呀...俾唔俾抱抱架?
Dylan 2012-6-1 05:19:30 PM
yingxbb 發表於 2012-6-1 10:33 AM
係牙~~~短毛易打理~~~

毛毛都唔洗剪?!
月野兔 2012-6-2 12:47:25 AM
先預祝文文豬生日快樂,活潑健康先 文文吹風扇個樣好嘆好可愛呀!!!! 我起初都有比扭蛋波波比我家米糍玩,可是她沒興趣
koko560 2012-6-3 10:54:18 PM
哇哇,好肥呀
yingxbb 2012-6-4 01:37:57 PM
貓仔兔 發表於 2012-6-1 05:03 PM
小manman好可愛呀...俾唔俾抱抱架?

會俾人抱~~
我成日都會好似抱BB既手勢抱佢....佢會好乖乖咁放鬆哂...^^"
鍾意點樣同佢玩都得~好似毛公仔咁GA~~~
所以我好錫佢...

快速發帖