milk sleep.jpg milk sleep2.jpg

仲要瞓得咁舒服 爸爸點捨得叫醒你呀

明日媽 2012-6-5 09:06:00 AM
嘩~
好得意呀!
我都好想抱抱佢
snow2ling 2012-6-5 09:30:59 AM
好得意呀
hkhrachel 2012-6-5 11:58:50 AM
點解可以咁乖?
我隻噹噹一比我反轉就會9秒9自已反返正
幫佢剪甲要2個人4隻手先搞得惦
小黑與我 2012-6-5 12:56:43 PM
好得意呀, 好似人咁瞓覺架
freeling820 2012-6-5 02:47:34 PM
好好呀!!!milk佢瞓得好舒服
我mo仔唔會靠住我瞓覺
羨慕
Dylan 2012-6-5 03:21:18 PM
奌解佢,瞓得禁甜!?
Dylan 2012-6-5 03:21:40 PM
奌解佢,瞓得禁甜!?
Dylan 2012-6-5 03:24:15 PM
hkhrachel 發表於 2012-6-5 11:58 AM
點解可以咁乖?
幫佢剪甲要2個人4隻手先搞得惦{:3 ...

Wild rabbit
KenYau 2012-6-5 04:41:56 PM 來自手機
明日媽 發表於 2012-6-5 09:06 AM
嘩~
好得意呀!
我都好想抱抱佢

唔好俾milkmilk呃到 百厭果陣咬爛曬張床單 琴晚唔理佢仲咬穿左我件衫
KenYau 2012-6-5 04:48:29 PM 來自手機
hkhrachel 發表於 2012-6-5 11:58 AM
點解可以咁乖?
幫佢剪甲要2個人4隻手先搞得惦{:3 ...

琴晚阿Milk係佢張公主床度瞓緊教

唔知俾咩嚇醒

之後跑上我張床度阻住我睇書

我就一手抽起佢個百厭星

半空翻騰2周半落我大脾(講笑)

摸左兩下頭仔佢居然瞓著左

搞到我坐到抽抽地筋又唔敢郁

衰女包 Orz
hkhrachel 2012-6-5 05:49:03 PM
KenYau 發表於 2012-6-5 04:48 PM

唔知俾咩嚇醒

好sweet
threefour 2012-6-5 08:35:34 PM 來自手機
KenYau 發表於 2012-6-5 04:48 PM

唔知俾咩嚇醒

慈父呢!milkmilk是幸福的公主
lovin_gloria 2012-6-6 10:42:41 AM
阿milk真係好乖又可愛!!
貓仔兔 2012-6-6 02:08:32 PM 來自手機
得意到爆炸,乖到咁,點解啲人會捨得拋棄佢....

快速發帖