矇豬(兔栛Teresa),尋晚係兔栛帶佢返屋企

all_loving_it 2012-6-9 04:20:07 PM

矇豬你好呀!

為你有個新家而高興

祝你同爸爸媽媽會開心快樂!

矇豬同我總理都做左幾日鄰居
hkhrachel 2012-6-9 05:47:51 PM
矇豬你好呀
歡迎你呀
4A-GZE 2012-6-9 05:58:25 PM
頭先放呀囡出鐵欄玩,呀囡開心到跳兔仔舞
小黑與我 2012-6-9 09:59:48 PM
你好呀矇豬,so cute~~
kwan104kwan 2012-6-9 10:09:20 PM
矇豬D毛好似好滑喔!

個樣仲好乖巧tim!

freeling820 2012-6-9 10:41:26 PM
歡迎矇豬
LkCheng 2012-6-10 12:35:35 AM
你好~~矇豬
joycewongws 2012-6-10 01:50:28 AM
矇豬... 歡迎你呀!
4A-GZE 2012-6-10 09:28:42 AM
kwan104kwan 發表於 2012-6-9 10:09 PM
矇豬D毛好似好滑喔!

個樣仲好乖巧tim!

都係,暫時小解識去廁所(小弟暫時决定一星期内,日日用白醋洗籠底(廁所除外),教到佢完全識去廁所),尋晚放佢岀黎玩,佢又係開心到跳舞俾我地睇

注:今脕10:00PM,呀囡先來到我家48小時
yingxbb 2012-6-10 11:29:09 AM
矇豬好靚女丫~~!!~~~
welcome!!!
月野兔 2012-6-10 01:46:06 PM
矇豬~歡迎你呀
Dylan 2012-6-11 02:10:47 PM
棄兔真係知道比人遺棄咗,所以一返新屋企,就跳兔仔舞架喇!
我見兔兔都有講,一返屋企就跳兔仔舞!
兔兔真係好想有人錫喔
4A-GZE 2012-6-11 02:53:03 PM
Dylan 發表於 2012-6-11 02:10 PM
兔兔真 ...

但係仲未同佢熟,佢唔俾我梳毛
lovin_gloria 2012-6-11 03:00:40 PM
Dylan 發表於 2012-6-11 02:10 PM
兔兔真 ...

但我阿囡到而家黎左個半月都未跳兔仔舞俾我睇

快速發帖