各位哥哥姐姐好~
我叫雪比~最中意同基路仔玩
做咩偷影我

聰明雪比吾夠高食野 企係次所食

擺個pose講BYEBYE~
雪比:多謝您地睇我D寫真

題外話: 其實雪比一轉新籠就係咁咬野,下面塊木板比佢咬爛哂,其實係咪吾應該放塊板落去?
籠旁邊D膠佢都狂咬

syt174698 2012-8-9 12:52:34 AM
有D兔兔係鍾意咬木,拆走塊木板,反正都無乜用,除左用嚟隔尿同CC,識去厠所就可以拆走,改鋪木槺同紙砂/木砂
siutung 2012-8-9 12:55:34 AM
話說我同阿b搬左大屋之後中意係個籠到多過係出面 打開個門佢都係出一陣又入番去 不過而家出左去之後就唔會咁快入番去 曳曳幾次先會入
雪比ma 2012-8-9 06:03:03 AM
syt174698 發表於 2012-8-9 12:52 AM
有D兔兔係鍾意咬木,拆走塊木板,反正都無乜用,除左用嚟隔尿同CC,識去厠所就可以拆走,改鋪木槺同紙砂/木砂 ...

哈哈~我已經物色緊D玩具比佢咬!
底盤我打算只係用毛巾,應該夠?
雪比ma 2012-8-9 06:11:39 AM
siutung 發表於 2012-8-9 12:55 AM
話說我同阿b搬左大屋之後中意係個籠到多過係出面 打開個門佢都係出一陣又入番去 不過而家 ...

唉,我寧願雪比好似你個隻咁痴屋。。
我一打開門佢就沖出黎,日日做齊lam人隻腳,咬手臂咬鞋咬3咬毛巾咬電線咬鋼琴。。超心痛
佢仲咬爛左我個耳筒!
鬧佢又聽吾明咁,都廢事鬧
Da_25 2012-8-9 08:41:03 AM
我都係用緊呢款籠, 我家dindin唔識去廁所, 所以仲用緊木板,
但有一塊已經爛左, 可能係佢周圍vv再加上我隔日洗木板...
我仲研究緊唔用木板用咩好

不過我未見過佢咬木板同籠旁邊D膠, 佢仲好鍾意塊木板

仲有呢款籠有樣唔好就係個門, 太sin呢佢成日入唔返個籠,
仲怕佢有機會整親, 所以我放佢出黎時會用出街袋果塊木板放係個門上面,
再用麻繩綁住個圍欄, 等佢可以自出自入,
綁麻繩時仲要睇下綁邊個位唔好kick親佢,
你可以參考下
Da_25 2012-8-9 08:47:43 AM
佢咁樣食草會唔會好辛苦
我係用個大草球再加一個草架,
廁所上再放草, 哈哈....等佢去到邊都食到
不過會跌左好多草落木板下面,
同埋其實佢食唔到咁多...好side架都
yingxbb 2012-8-9 09:33:03 AM
佢DINNER好似食得好辛苦咁=.=""" 入面係糧黎??
anyway...雪比好靚~~D毛毛好似好舒服咁
hh0 2012-8-9 11:42:42 AM
雪比話幾時換埋個厠所啊....pat pat 就快放唔落
siutung 2012-8-9 12:18:00 PM
雪比ma 發表於 2012-8-9 06:11 AM
我一打開門佢就沖出黎,日日做齊lam人隻腳,咬手臂咬鞋咬3咬毛 ...

阿B咬爛左我3個叉電器LA
mizumi 2012-8-9 01:35:55 PM
佢食糧食得好辛苦喎,不如換過個食糧位比佢啦~
freeling820 2012-8-9 03:11:27 PM
一睇雪比個樣就知係兔女
雪比生得好靚女 對眼仔好精靈
我叫mo仔呀!!!一齊做個朋友丫
all_loving_it 2012-8-9 06:15:41 PM
雪比ma 發表於 2012-8-9 06:11 AM
我一打開門佢就沖出黎,日日做齊lam人隻腳,咬手臂咬鞋咬3咬毛 ...

兔兔鐘意出籠玩, 你開心至係

兔兔咬野好正常, 最緊要5會令佢有危險就得, 你將D野放好D
雪比ma 2012-8-9 08:06:22 PM
Da_25 發表於 2012-8-9 08:41 AM
我都係用緊呢款籠, 我家dindin唔識去廁所, 所以仲用緊木板,
但有一塊已經爛左, 可能係佢周圍vv再加上我隔日 ...

用紙粒?
對門對雪比黎講無障礙。。因為佢係好瘋狂咁跳入去
我係用個大籠失住條走廊,由佢自己係個個空間到玩XDDD
雪比ma 2012-8-9 08:13:23 PM
Da_25 發表於 2012-8-9 08:47 AM
佢咁樣食草會唔會好辛苦
我係用個大草球再加一個草架,
廁所上再放草, 哈哈....等佢去到邊都食到{: ...

我都想買個大草球!
D草依家剩係亂放係籠底由佢食住先!
佢D草周圍放既話,佢會係D草上面vv,依家我都係係T草上面加A草溝埋佢先唔係上面vv

快速發帖