養阿B嘅心聲
我覺得我自從養左阿B之後變左  未養佢之前出街未到8點都唔想番屋企 但係而家我出街7點就會番屋企
每次番到去見到阿B好開心咁企係到望住我 真係好開心嫁  雖然有時係曳左D 但係我一樣都係咁愛你 你一日係胡家嘅阿B 你一世都係胡家嘅阿B 我每晚係訓覺之前我一定會同你講:阿B阿B你要乖D牙 乖嘅小朋友先會比多D人鍚 曳嘅小朋友係冇人鍚嫁 咁你想多人錫定係冇人鍚 我諗你都唔想冇人鍚嫁 咁你咪要做個乖嘅小朋友lo 我出街前一晚 我一定會同佢講:聽日媽咪要出街街牙 你自己係到la 放心la媽咪會好快番黎同你挽嫁la
多謝阿b你牙 一定要做個健健康康 唔好要媽咪,婆婆同公公擔心牙
愛糖糖 2012-8-21 11:58:33 AM
就是覺得家裡有一個小朋友在等自已
生活變有意義了
siutung 2012-8-21 12:03:17 PM
愛糖糖 發表於 2012-8-21 11:58 AM
就是覺得家裡有一個小朋友在等自已
生活變有意義了

55 一見到佢就會好開心
hh0 2012-8-21 06:05:15 PM 來自手機
滿足就係咁簡單,亦都係呢份動力驅使我地更加愛錫佢地,同佢地梳毛剪甲按摩洗籠餵糧加草係開心事,日日都好期望見到D草清曬,金蛋滿瀉。haha
siutung 2012-8-21 06:17:02 PM
hh0 發表於 2012-8-21 06:05 PM
滿足就係咁簡單,亦都係呢份動力驅使我地更加愛錫佢地,同佢地梳毛剪甲按摩洗籠餵糧加草係開心事,日日都好 ...

睇到佢地開開心心 健健康康 我地做主人嘅會好滿足
hh0 2012-8-21 06:30:45 PM 來自手機
我依家就返緊屋企啦,次次返到都會望下佢地先
siutung 2012-8-21 06:39:22 PM
hh0 發表於 2012-8-21 06:30 PM
我依家就返緊屋企啦,次次返到都會望下佢地先

55 出街一陣都會好掛住佢地
hh0 2012-8-21 07:12:21 PM 來自手機
中毒既徵狀
siutung 2012-8-21 07:16:40 PM
hh0 發表於 2012-8-21 07:12 PM
中毒既徵狀

我中左阿B毒
freeling820 2012-8-22 12:33:22 PM
我都係呀!
我每日返工前都會同mo仔講
今日要乖乖地喺屋企等媽咪返黎
佢個樣都會好慘咁望住我
好似話俾我知
又要我自己一個睇屋呀!
siutung 2012-8-22 12:43:40 PM
freeling820 發表於 2012-8-22 12:33 PM
我都係呀!
我每日返工前都會同mo仔講
今日要乖乖地喺屋企等媽咪返黎

好寂寞咁
yingxbb 2012-8-22 01:19:24 PM
HAHA~~我就每日返工放工都會同仔仔講~~媽媽返工啦...拜拜~~.媽媽返黎啦...有冇曳曳AR~~
HAHAA"!! 其實都慣哂啦....每日都好想快D收工返屋企見到佢地...~~
siutung 2012-8-22 01:27:22 PM
yingxbb 發表於 2012-8-22 01:19 PM
HAHA~~我就每日返工放工都會同仔仔講~~媽媽返工啦...拜拜~~.媽媽返黎啦...有冇曳曳AR~~
HAHAA"!! 其實都慣 ...

我而家冇咩事嘅話一放學就番屋企 一番到去就見到阿b個傻仔樣xDD
yingxbb 2012-8-22 01:29:42 PM
siutung 發表於 2012-8-22 01:27 PM
我而家冇咩事嘅話一放學就番屋企 一番到去就見到阿b個傻仔樣xDD

個1刻咩煩惱都冇哂~~見到佢地健健康康成長~~
好大感觸...HA~
siutung 2012-8-22 01:33:11 PM
yingxbb 發表於 2012-8-22 01:29 PM
個1刻咩煩惱都冇哂~~見到佢地健健康康成長~~
好大感觸...HA~

見到佢地唔開心都變開心

快速發帖