佢後腳"拎"起行~!! 地下又有血.....
成個人震唒!!!!!!!i am really scared!!!!!!!!!!!!!
help

WingBe 2012-9-26 01:26:49 PM
陰公...聽到都唔開心...替你難過...

暫時委屈下..困佢6WEEKS
yingxbb 2012-9-26 02:12:16 PM
Dalki 發表於 2012-9-25 07:12 PM
我真內疚到不得了!點解我吾好好抱實佢......
今日去左睇醫生!照左X-ray ...斷左骨.....
岩岩係醫生面前都 ...

只要唔好係康復期再整親...相信好快冇事~~
D跳板都唔好比佢啦....
薯薯...你要加油丫~~~快D好返~~
Admin 2012-9-26 02:49:02 PM
加油,大家支持你
all_loving_it 2012-9-27 02:18:22 AM
Dalki 發表於 2012-9-25 11:09 PM
真係要小心~!!!多謝你

所以, 如果兔兔真系抗拒抱真系吾好勉強, 佢地反抗既力度真系好勁, 嚴重會令背骨斷裂, 不幸會變為半身不遂

希望薯薯早日康復!
貓仔兔 2012-10-1 04:55:06 PM 來自手機
真可憐呀!希望薯薯會快啲好番,一切正常吖!
DomDomPig 2012-10-2 01:11:12 AM
薯薯而家好d未?祝薯薯快d好返啦
Dalki 2012-10-7 12:34:54 AM
DomDomPig 發表於 2012-10-2 01:11 AM
薯薯而家好d未?祝薯薯快d好返啦

佢好返好多~!! 而且跌一跌之後佢會乖乖比我抱~!!
不過E+ 發脾氣, 成日周圍小便~~!!
DomDomPig 2012-10-7 11:30:36 AM
Dalki 發表於 2012-10-7 12:34 AM
佢好返好多~!! 而且跌一跌之後佢會乖乖比我抱~!!
不過E+ 發脾氣, 成日周圍小便~~!! ...

哎呀,而家乖豬咪好囉
發脾氣+周圍痾尿?做左絕育手術未呢?

快速發帖