第一次係哩到開POST, 唔知會唔會POST錯區~0~ 佢叫大雄, 佢宜家10個月大啦, 重2.1KG (好肥)
其實我開哩個POST主要係想問下佢既品種係咩~~ 我自己就覺得佢應該係普通家兔, 但我唔肯定, 所以想問下甘多位兔友
IMG_2836.JPG IMG_3736.JPG IMG_0177.JPG

WingBe 2012-10-14 06:03:10 PM
耳仔長期垂下嗎
婉婉:D 2012-10-14 06:09:05 PM
WingBe 發表於 2012-10-14 06:03 PM
耳仔長期垂下嗎

以前細細個就會成日垂(好似第一張相甘), 宜家唔會呀..
花芝媽 2012-10-14 06:29:04 PM
家兔@@      溝埋其他品種     但佢好可愛
freeling820 2012-10-14 06:57:01 PM
kawaii
我MO仔十個月都有咁重呀!肥妹仔一名!不過佢係賓尼
婉婉:D 2012-10-14 07:40:52 PM
花芝媽 發表於 2012-10-14 06:29 PM
家兔@@      溝埋其他品種     但佢好可愛

所以佢係家兔?_?- 佢係好可愛, 但係好百厭呀佢, 成日激到我生蝦甘跳
婉婉:D 2012-10-14 07:45:12 PM
freeling820 發表於 2012-10-14 06:57 PM
kawaii
我MO仔十個月都有咁重呀!肥妹仔一名!不過佢係賓尼

你MO仔有冇肚腩嫁? 我大雄超大個肚腩 好好搞
花芝媽 2012-10-14 07:48:33 PM
婉婉:D 發表於 2012-10-14 07:40 PM
所以佢係家兔?_?- 佢係好可愛, 但係好百厭呀佢, 成日激到我生蝦甘跳

耳仔大大長長  身體大大 毛比較短  都係家兔   好易認@@  不過家兔性格好好 好易親近人 無咁神經質
婉婉:D 2012-10-14 07:53:42 PM
花芝媽 發表於 2012-10-14 07:48 PM
耳仔大大長長  身體大大 毛比較短  都係家兔   好易認@@  不過家兔性格好好 好易親近人 無咁神經質 ...

哦~ 原來係甘~ 唔該晒呀XD
freeling820 2012-10-15 03:15:29 PM
婉婉 發表於 2012-10-14 07:45 PM
你MO仔有冇肚腩嫁? 我大雄超大個肚腩 好好搞

有呀...嗰時帶佢去俾dr.ma做body check
dr.ma都話佢好好肉地 好食得

快速發帖