如題, 邊位兔友有興趣就覆我啦,限西鐵線/葵芳港鐵站交收
fluffy 2012-11-3 10:07:20 AM

我想要呀, 請問幾多$ 呀
syt174698 2012-11-3 09:29:02 PM 來自手機
唔駛錢呀,你幾時要呀?
fluffy 2012-11-4 02:13:32 AM
syt174698 發表於 2012-11-3 09:29 PM
唔駛錢呀,你幾時要呀?

請問, 星期二 葵芳港鐵站...OK嗎? 時間你定~
syt174698 2012-11-4 09:49:19 PM
fluffy 發表於 2012-11-4 02:13 AM
請問, 星期二 葵芳港鐵站...OK嗎? 時間你定~

咁1點15分係葵芳地鐵站交收有無問題??
beebeerabbit 2012-11-4 10:16:19 PM
我想問仲有冇呀??
fluffy 2012-11-5 01:25:15 AM
syt174698 發表於 2012-11-4 09:49 PM

OK, no problem... Tuesday 1點15分係 葵芳地鐵站交收, 我pm 媽咪的電話號碼比你~
syt174698 2012-11-5 01:13:41 PM
beebeerabbit 發表於 2012-11-4 10:16 PM
我想問仲有冇呀??

呢次送左比人,下次留比你啦,最快今個月尾就有喇.
beebeerabbit 2012-11-5 11:16:58 PM
syt174698 發表於 2012-11-5 01:13 PM
呢次送左比人,下次留比你啦,最快今個月尾就有喇.

多謝你呀)
syt174698 2012-11-17 09:44:55 AM
beebeerabbit 發表於 2012-11-5 11:16 PM
多謝你呀)

你係咪要草花花,我依家有一包,你幾時得閒出嚟葵芳或者西鐵沿線攞啦.
syt174698 2012-11-21 02:33:00 PM
仲有無要呀,仲有一大袋.
syt174698 2012-11-24 03:14:36 PM
真係無人要草花花??有無兔友需要呀??
sukipuppy 2012-11-25 04:00:08 AM
syt174698 發表於 2012-11-24 03:14 PM
真係無人要草花花??有無兔友需要呀??

我都想要呀 我個仔最愛!! 點解你兔兔唔食嘅?

我下星期一/三/ 五 可以柯士甸mtr...可以whatsapp傾,我msg電話比你,thx so much
syt174698 2012-11-26 12:29:47 AM
sukipuppy 發表於 2012-11-25 04:00 AM
我都想要呀 我個仔最愛!! 點解你兔兔唔食嘅?

我下星期一/三/ 五 可以柯士甸mtr...可以whatsap ...

係我唔比兔兔食太多花花,食得太多對腸胃唔好,所以就會揀晒出嚟送比其他兔兔食,除左星期六之外,我經過西鐵線,其餘時間都係荃灣線,你介唔介意係葵芳站攞??
sukipuppy 2012-11-26 02:42:21 AM
syt174698 發表於 2012-11-26 12:29 AM
係我唔比兔兔食太多花花,食得太多對腸胃唔好,所以就會揀晒出嚟送比其他兔兔食,除左星期六之外,我經過西鐵 ...

請問太子/MK 可以嗎?因我極少去葵芳個邊..太遠..你邊日出去會經太子/ MK?你咩時間得我就你呀~ thx so much!

快速發帖