自我拎左兔B返屋企..
B仔就不斷4圍屙...
近幾日見到佢終於伸出魔爪un 只有2個月大既麻糬
當然我即時分開佢地....
B仔以前5臭咖...但佢宜家個身真系好臭....
系咪因為佢食多屙得多..先痴左陣臭味上身??
但麻糬個籠都好臭...個身都無野....
B仔系咪發情所以變臭臭???

P.S. 經常系廳vv....抺完辟埋味都會照去返果個位vv
花芝媽 2012-11-4 01:38:40 PM
拎左新兔仔返屋企  有機會周圍VV 霸地盤..    UN算好啦   有D直頭咬佢嫁   你都係好好分開佢地2個比較好

發情好似係真係有陣味...               如果臭  搵過D仲吸味既野黎放籠底啦     最臭係D兔尿味        
一係清一清臭線

成日係個個位VV   買多個WC放係出面      我之前芝麻都係咁

B仔佢E加幾歲呀
WingBe 2012-11-4 01:52:26 PM
系a…等緊出糧奄佢…
佢地分籠住…但會1齊玩…麻糬成日嗲b仔要lam佢頭ga
B仔快2歲嚕…

其實廳有廁所畀佢…佢就系廁所前面vv …/~\
beebeerabbit 2012-11-4 10:04:08 PM
WingBe 發表於 2012-11-4 01:52 PM
系a…等緊出糧奄佢…
佢地分籠住…但會1齊玩…麻糬成日嗲b仔要lam佢頭ga
B仔快2歲嚕…

係廁所出面VV~ 哈哈!! 好曳曳呀!!
WingBe 2012-11-5 12:47:56 PM
要去到29號先夾到時間絕育

有無咩事前事後需注意返????

佢絕完系咪唔會臭同亂屙尿咖啦???

快速發帖