1328555igvonh28a5epb8g.jpg 13285617ckr6rd4v57yrcv.jpg 132854vs56zr4wrssa045s.jpg
美國NEPCO白楊木木糠(剩60%,即約4.8cu.ft , 即約6kg) (可全要,一半或三分一)(已送 kwan104kwan)
倉鼠屋(粉紅)(已送67330550)
倉鼠跑輪(直徑17CM)(綠)(已送67330550)
倉鼠通道(已送67330550)
倉鼠出街線(已送 AliceWong)
小動物干洗粉(已送 SylviaBorbor)

小動物藥性干洗粉(已送 SylviaBorbor)
小動物毛刷(已送 SylviaBorbor)
跳板(半徑17CM) (已送 Insomniahk)
棉花(純白)(已送 kwan104kwan)
兔廁(L350*半徑250*H170)(已送 Insomniahk)

所有用過的物品都經綠水消毒清洗數遍 , 絕對衛生干淨.
聯絡人: 梁先生(Yy)
聯絡電話:54894060
領取地點:天水圍天悅村輕鐵站
P.S 請索取人要肯定領取的物品(3樣或以下)
      及領取時間(星期一至四 80%free,星期五,星期六或日50%free)

已有 1 人評分P 點 P 幣 收起 理由
Admin + 20 + 100 贊一個!

總評分: P 點 + 20  P 幣 + 100   查看全部評分

kwan104kwan 2012-11-28 06:12:47 PM
你好!
我想要
美國NEPCO白楊木木糠(剩60%,即約4.8cu.ft , 即約6kg)
棉花(純白)
明晚星期四  約7:00取

可以嗎?
小賢者R 2012-11-29 05:17:32 PM

你好,,我想要
倉鼠屋(粉紅)
小動物毛刷小動物藥性干洗粉

星期一有時間嗎~?
ltc1234567890 2012-11-30 10:18:40 PM
kwan104kwan 發表於 2012-11-28 06:12 PM
你好!
我想要
美國NEPCO白楊木木糠(剩60%,即約4.8cu.ft , 即約6kg)

唔好意思~最近無時間上論壇~我留左電話的~
你留電話俾我~我約你啊~
你急要嗎?
ltc1234567890 2012-11-30 10:19:58 PM
小賢者R 發表於 2012-11-29 05:17 PM
你好,,我想要
倉鼠屋(粉紅)
小動物毛刷小動物藥性干洗粉

星期一未知得唔得閒~可能要加班~你留個電話我約你啦~
愛糖糖 2012-12-2 05:08:19 PM
我想要果個wc得五得幾時可以交收!?
ltc1234567890 2012-12-10 09:39:41 PM
仲有無人要d野......
Insomniahk 2012-12-12 04:41:09 PM
我想要兔厠和跳板,已留電話!
ltc1234567890 2012-12-12 08:41:54 PM
Insomniahk 發表於 2012-12-12 04:41 PM
我想要兔厠和跳板,已留電話!

ok 謝謝你了
Insomniahk 2012-12-13 09:35:02 AM
唔好意思,咁凍,仲要你攞出來,好啱用,多謝晒!
ltc1234567890 2012-12-13 11:00:04 PM
Insomniahk 發表於 2012-12-13 09:35 AM
唔好意思,咁凍,仲要你攞出來,好啱用,多謝晒!

ha~你真係好客氣,多謝你留言,可正明我有依件事
ltc1234567890 2013-1-2 09:40:19 PM
新年快樂啊,仲有無人要d野啊><
AliceWong 2013-1-3 11:47:20 PM
我想要倉鼠出街線,my phone:90212075
可唔可以郵寄比我,我會比返post fees你!
因為我往葵涌好遠.......
AliceWong 2013-1-4 10:27:03 PM
我想改請我朋友幫我拎,有無問題?
ltc1234567890 2013-1-6 03:42:15 PM
AliceWong 發表於 2013-1-4 10:27 PM
我想改請我朋友幫我拎,有無問題?

已轉交給她了

快速發帖