sorry, 之前o係呢度見到個post都係講今期有dr ma, 但而家搵唔返, 所以先開多個新post

我早幾日特登走去買黎睇
有6頁既專訪!
其中有幾頁係真實診症既情況
好勁呀, dr ma 診症既時候真係咁仔細同有耐性架!
相信睇左既朋友會對兔兔會多一份認識!
記得仲有講兔兔既唔同反應

好感激dr ma之前醫返好阿仔既病~

wesky 2012-12-7 11:12:15 AM
我都買左
Suzanne 2012-12-7 11:39:22 AM
其實睇完係心酸。

當然為受苦的兔兔或其他小動物而感到難過,
更令人難過的是,
香港很缺乏這方面的人才或者設備,也不夠普及。
DomDomPig 2012-12-7 12:39:02 PM
我都買左
睇完覺得香港既獸醫真係選擇唔多
同埋睇見其他動物既經歷真係好心嗡
MIA 2012-12-7 02:30:29 PM
係邊到買?咩書黎咖?
siudao0831 2012-12-7 02:56:15 PM
睇咗啦~ 我睇Dr. Ma醫兔兔個故事睇到想喊~ 太眼淺啦~
但更覺得好嘅動物醫生真係好少好少,前提係最重要係有愛心同耐性。Dr. Ma做得到!!

之前一直都唔知點解好多兔媽媽一定要Dr. Ma睇兔兔,依家明白晒~ 無論Dr. Ma第日係邊度工作,幾遠都好,我同小豆都只可以信賴佢~

加油~ Dr. Ma
wesky 2012-12-7 03:34:47 PM
MIA 發表於 2012-12-7 02:30 PM
係邊到買?咩書黎咖?

明周
freeling820 2012-12-7 08:50:06 PM
siudao0831 發表於 2012-12-7 02:56 PM
睇咗啦~ 我睇Dr. Ma醫兔兔個故事睇到想喊~ 太眼淺啦~
但更覺得好嘅動物醫生真係好少好少,前提係 ...

我都係
上次我mo仔食藥後肚痾
佢都即刻叫我再帶mo仔俾佢檢查多次
仲唔收我診金添
真係好多謝佢!

快速發帖