Dr Ma 的前路已經confirm了

新診所預計二月(新年前)投入工作
地點係大角咀~

當新診所開將後,Dr Ma應該不會再在SAA應診
因為新診所開一至四,六至日 星期五休息

希望大家到時多多支持馬醫生!!~

Suzanne 2013-1-10 09:28:18 AM
當然會支持他!
他終於有了新路向,真心替他感到高興。

SAA離我很近很方便,但大角咀都唔係好遠姐~

星期一見到他,一定要恭喜他!
siudao0831 2013-1-10 09:28:56 AM
好消息呀~ 希望新工作環境,Dr. Ma都工作愉快啦~
最重要係...... 小豆同我唔駛攀山涉水去SAA咁遠啦~~~ (嗚~~~ 好感動)
lovin_gloria 2013-1-10 10:13:40 AM
great~! 支持支持!!
比起之前九院仲近d添~~!!!
BonnieLee 2013-1-10 10:18:57 AM
太好啦!大角咀比SAA近好多
DomDomPig 2013-1-10 12:52:33 PM
實在太好啦!
cappuccino 2013-1-10 12:55:09 PM
支持~
大家見到佢可唔可以問下新診所有無得做手術呀?
syt174698 2013-1-10 01:04:39 PM
太好了,好方便,我屋企有車直接到大角咀,唔駛轉車
WingBe 2013-1-10 04:05:22 PM
PUSH!PUSH!
十卜.....
麻糬既絕育手術有望嚕
kwan104kwan 2013-1-10 07:33:10 PM
唔會係元朗?!

咁希望曳曳豬同傻豬豬健健康康…

一年去一次大角咀就好啦!!
freeling820 2013-1-10 08:05:50 PM
果然係一個好消息
多謝樓主通知
mizumi 2013-1-10 09:29:56 PM
真好,大角咀都好近我呀,雖然同個寶貝女出街都係搭的士
呢間係新診所,會唔會係DR MA自己開既呢?
hamster1013 2013-1-10 09:44:16 PM
好嘢!!

雖然無以前九院咁近, 但就一定近過SSA

十卜十卜
Charlotte1121 2013-1-11 02:03:19 PM
太好了!!! ^0^ 多謝樓主!!!
終於知道DR. MA去向啦!!
兔友們放心晒LU~~~~^^
beebeerabbit 2013-1-12 01:33:32 AM
我想問下大家會唔會知道呢間有無得做手術嫁?

快速發帖