最新update
http://petkd.net/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=23437&pid=248929&fromuid=13279

1月5號晚收工回家發現...大約15度

11號去睇Dr Hugh..無做特別檢查..開左抗生素同另1隻for E菌(寄生蟲)既藥
醫生話唔洗食草粉同益生菌住
頭仔30度

14號晚仲好精神..4圍走...

15號開始情況急速轉差..不停轉身再轉身..無法站立
頭仔側得勁左...
下午即刻去睇dr hugh..開左d止暈止痛..眼gel眼水甘...
"醫生話食緊藥都轉差,,好易會離開我...
當檢查完畢.畀返麻糬我抱時...麻糬第1次lam我..
好心酸..佢仲識安慰返我..."
每日都帶佢返工..餵藥餵草粉..望住佢好努力去食野飲水

19號終於有返精神..企到起身搵草食...企既時間終於多過訓..好開心

21號入元朗睇dr.ma....話頭仔90度
照x-ray...唔系先天性中耳炎...
由於同胎有2隻疑似病症逝世既兔...
e菌機會好大..亦唔排除先天性發育不全(無磁力共振可以check)
麻糬由11號開始就系外出袋生活..
dr ma建議我畀佢早d適應返側頭..唔好畀佢壓住右眼甘多...
所以放左佢入籠
wesky 2013-1-22 03:31:45 PM
心酸... 你同麻糬都要加油~
Dr Ma 有冇話有冇機會好轉?
4A-GZE 2013-1-22 04:04:13 PM
麻糬加油ar
siudao0831 2013-1-22 04:52:25 PM
麻糬要加油,會好快好返的~~
hh0 2013-1-22 05:21:49 PM
麻糬咁細個就出事,真係心up,大家加油
Insomniahk 2013-1-22 05:28:20 PM
加油呀
我地支持你地
water12 2013-1-22 05:46:38 PM
加油呀麻糬!!
Optcrazytracy 2013-1-22 06:31:35 PM
麻糬加油!!!
DomDomPig 2013-1-22 06:52:42 PM
好心痛, 好唔開心, 麻糬你要加油呀! 樓主你都要振作呀
freeling820 2013-1-22 07:03:48 PM
早日康復呀麻糬
加油...
Bube 2013-1-22 07:06:14 PM
祝早日康復
加油呀 麻糬小朋友~
kwan104kwan 2013-1-22 08:40:41 PM
咁…可以點幫麻糬…

加油呀!
MonicaWong 2013-1-22 08:50:18 PM
麻糬小朋友加油!
chingling1203 2013-1-23 12:28:47 AM
麻糬要加油,快些好番,樓主你都要加油
我相信麻糬見到你有意志,自己都會努力康復,加油
nixie 2013-1-23 01:10:31 AM
麻糬加油  會無事..你會好番架> <

我記得之前睇唔知邊個隻兔兔...都係成日要訓..之後因為一邊眼仔長期壓住出左問題  可以比個軟墊仔佢

快速發帖