自從有左女女Lafite之後,我已經變左一個不折不扣的兔奴啦...XD
每一日都會上Mini-House,睇下其他兔友同佢地的仔女發生的事.....
每一次出街都會睇下有冇野適合女女......
好,事不宜遲,去下最愛女女Lafite的靚相相....

做咩要影我相....

大家知唔知我望緊咩......未就係圍欄出面的糧囉..XD

唔該唔好阻住我訓覺=.="

有一日,正當我好似平日咁上Mini-House的時候...
我發現左有一隻好可愛的兔仔比人遺棄左....
佢就係牛牛啦...咁我見到佢咁可愛...緊係唔想佢去SPCA啦...
於是,我決定帶佢番屋企,等佢成為我的第二個愛女.....
係2013年1月29日....我帶左牛牛番屋企....
佢一番到都係食草同飲水,到左今晚,佢仲好安心咁攤係度望我....
好...而家到可愛牛牛的靚相....

牛牛番到屋企的第一晚....

見到牛牛咁安心,我都好開心.....XD

最後,我想多謝龍婆比個機會我認識同領養牛牛.....
我亦決定左要做好兔奴D個角色 ^^
(P.S. 今日先去買左個大籠比牛牛XD)
BonnieLee 2013-1-31 09:23:59 AM
自從申請領養毛啦啦之後,我都變左一個兔奴呀~
每日都會上Mini-House爬文爬文再爬文......
每次出街都會睇下有冇嘢買俾啦啦......
又不斷上網睇邊d嘢好用同格價~希望將最好嘅都俾佢~

你好呀~Lafite &牛牛~你地好靚女同好可愛呀~
idyidy 2013-1-31 09:43:02 AM
^^...你兩隻囡囡都好可愛喎....牛牛咁快就好似識應左新居啦喎....
希望牛牛同Lafite可以融合相處..同健康快樂啦....
我家大女..就唔可以同我領養返黎既二女同三女一齊玩同住啦....
因為三女太惡..佢好唔like大妹..搞到大妹見到佢都要動武.....冇計..要分開玩..
freeling820 2013-1-31 11:10:26 AM
好開心見到你領養牛牛
牛牛一定會快快樂樂,健康成長
Insomniahk 2013-1-31 12:31:46 PM
恭喜晒!
Abbie 2013-1-31 03:44:49 PM
牛牛而家又有新屋企又有新朋友
我養左奶茶都做左兔奴
全家最囂張果個變左佢!
nixie 2013-1-31 06:44:00 PM
牛牛你就好啦 有好主人養~ 食訓玩唔洗做xd
chingling1203 2013-1-31 10:34:58 PM
BonnieLee 發表於 2013-1-31 09:23 AM
自從申請領養毛啦啦之後,我都變左一個兔奴呀~
每日都會上Mini-House爬文爬文再爬文......
每次出街都會睇 ...

係呀,出親街都剩係顧住睇佢地的野,搞到銀包大出血

毛啦啦都好可愛
chingling1203 2013-1-31 10:42:56 PM
idyidy 發表於 2013-1-31 09:43 AM
^^...你兩隻囡囡都好可愛喎....牛牛咁快就好似識應左新居啦喎....
希望牛牛同Lafite可以融合相處..同健康快 ...

多謝你讚佢地
今日番到家見到牛牛食哂成個草球的草,我就好開心了,我諗佢對於我們都唔抗拒••••
我未知佢地相唔相處到,我而家剩係比佢地兩個對望,希望遲些可以一齊玩啦
chingling1203 2013-1-31 10:44:39 PM
freeling820 發表於 2013-1-31 11:10 AM
好開心見到你領養牛牛
牛牛一定會快快樂樂,健康成長

我領養到牛牛,我都好開心,希望佢同lafite都健康同開心咁成長
chingling1203 2013-1-31 10:45:14 PM
Insomniahk 發表於 2013-1-31 12:31 PM
恭喜晒!

多謝你•••
chingling1203 2013-1-31 10:47:26 PM
Abbie 發表於 2013-1-31 03:44 PM
牛牛而家又有新屋企又有新朋友
我養左奶茶都做左兔奴
全家最囂張果個變左佢! ...

係呀,我都好開心有佢地兩個係屋企>3<
睇黎我都走唔出兔奴的職位架啦,哈哈XD
chingling1203 2013-1-31 10:48:38 PM
nixie 發表於 2013-1-31 06:44 PM
牛牛你就好啦 有好主人養~ 食訓玩唔洗做xd

多謝你比機會我養牛牛就真,佢真係好嘆,哈哈
Insomniahk 2013-2-1 11:29:09 AM
chingling1203 發表於 2013-1-31 10:45 PM
多謝你•••

有你這好主人難求
我地都有兩隻呀!
我唔算係好主人

只算係普通人
我無當佢地係仔女呀
最多係朋友或者同屋主咋
明日媽 2013-2-2 04:59:39 PM
牛牛呀 就算你打過我家大爺都好
契媽好掛住你呀

快速發帖