LI個星期六我第一次參加左兔協既活動..而我大妹都係第一次正式去街街..
我一報完名就去左買出街帶比佢...諗住早D同佢習慣下著帶帶同拖住行..
我滿心歡喜同佢著帶帶..著得一半佢就驚到顛左亂跳....我驚整親佢...結果我立刻幫佢除番出黎...
唔知係唔係條帶太緊...我已經教到最鬆架啦....我試左幾次..次次帶到個頭..個身都未著好就顛左...
我想問你地D出街帶係點架...我買果條係粉紅色有天使翼果款呀...我想買過條比佢睇下會唔會好D...
你地可唔可以介紹下比我呀...LI個星期六就出街街啦...pls help...........
MonicaWong 2013-3-11 05:48:47 PM
我都買左, 諗住佢著左帶佢見醫生時唔怕走甩,誰不知係屋企試黎試去都唔成功,佢又爭扎,驚整到佢,最後放棄

wesky 2013-3-11 06:14:05 PM
題外話:留意天氣,準備冰種
衰仔(00) 2013-3-12 11:06:01 AM
其實如果兔兔係第一次帶兔帶既話一定會驚..因為吾知咩黎架ma....如果真係攪否掂...星期6個日兔協d義工應該會幫手..吾洗甘擔心住先....另外我同我屋企3寶都會出席星期6個活動...到時見
Insomniahk 2013-3-12 12:18:51 PM
Relax.  You may give him/her a walk nearby as practice.
idyidy 2013-3-12 12:42:55 PM
..我都驚星期六會熱呀....我會帶定冰種架啦..謝謝
..咁我果日早D去兔協請佢地幫幫忙先....我都好期待LI一日既來臨呀...
唔知大妹會唔會好驚好緊張呢....我LI幾日都成日同佢講星期六出街街玩架啦..
唔知佢明唔明啦..
WingBe 2013-3-12 07:23:45 PM
我都系用喱隻...

不過都到街先幫佢帶...

出到街佢驚驚地就好乖甘任我舞...

系屋企佢地頭成日用無影腳對付我
BonnieLee 2013-3-13 12:11:20 PM
我都會出席。
warm_warm 2013-3-13 08:27:38 PM
今個星期六我都會帶仔仔出席兔協活動

無錯!多謝提醒記得帶冰種,要快D去雪定~
yancyan520 2013-3-14 05:13:11 PM
我都好想帶八妹去兔協個活動
但係 我兔兔一出街就好緊張又忍屎又忍尿

快速發帖