急症,知唔知邊度有得睇???
wesky 2013-3-15 08:13:13 PM

城市獸醫動物及珍禽異獸醫院, 收九點鐘
http://petkd.net/yp.php?mod=view&id=364
http://petkd.net/yp.php?mod=view&id=202

之後就只有 pet central
急症快快打左電話去先
luckygirl1025 2013-3-15 08:29:44 PM
有冇電話
luckygirl1025 2013-3-15 08:39:19 PM
打左去啦,,唔該你呀
raywong521 2013-3-16 02:54:12 AM

黑店黎架~我巳前都帶兔兔幫襯過元朗果間,本來我隻兔兔因為脹停唔食野去睇,個鬼佬醫話我兔兔牙長,所以唔食野,所以脹停,個醫生係成個過程,不斷叫我地幫兔兔磨牙,仲話係要定期,個個月去磨,先至解決到個牙齒不斷生長既問題,我地都唔信個醫生,因為兔兔無留眼水,亦都無留口水,之前食野都好正常

回家後,我地餵兔兔食草粉,解決左脹停既問題,兔兔之後食野就變返正常~隔左無幾耐,兔兔又脹停了,經過上次果個呃錢醫生,我地再去睇dr.ma幫兔兔睇過,兔兔排牙好靚,完全無牙長既問題,dr.ma再幫肥妹驗血,驗到原來肥妹係內臟有問題,所以唔食野,脹停,但係到果時兔兔巳經返魂無術了.......dr.ma同我地講,肥妹最多可以有一星期命,又或者送佢走......我地選擇左帶兔兔返屋企,因為我地養左兩隻兔兔,佢地係兩姐妹,由出生巳經在一起了,我想佢地可以最後道別,當晚......肥妹巳經捱唔住,佢最後既時候,用最後果口氣,幫自己抹了一下面,便倒下了............

若果個鬼佬醫生有良心提供正確既醫療服務比我地,我地把握到時間醫肥妹...........佢只顧呃錢,只想我地下次再去比錢佢地幫兔兔磨牙,真正既病因跟本無理過......

之後,我家裡只剩下一隻兔兔亨亨了,亨亨太過傷心,一星期後,她也離去了.......

而我就在一星裡失去了兩個小朋友..............哭到眼淚都不會流了.....

一個可靠既醫生係好重要,唔好亂帶兔兔去睇生

快速發帖