有冇兔友最近會去診所...?
友住在沙田,馬鞍山,大圍付近?
家中的快要用完..但要去到大角咀賣又太遠><
而且我就泥考公開試..唔想走到咁遠><
所以如果有在付近的兔友麻煩你!!!

有冇兔友可以比我答下單AR !!!!!!!><
Suzanne 2013-3-24 12:07:12 PM
我幫你唔到,
但大圍不是有診所賣草粉麼?
warm_warm 2013-3-24 12:31:53 PM
大圍有寵物醫院
大圍積信街
ching` 2013-3-24 12:51:50 PM
唔該大家點醒左我個豬腦..XD
我成日記住我睇開果間先有...!!
hh0 2013-3-24 02:36:21 PM
診所係唔係可以walk in 買,唔使有睇開症?
ching` 2013-3-24 03:03:09 PM
hh0 發表於 2013-3-24 02:36 PM

應該係AR~
只係我成日以為得角咀先有得買..唔記得大圍都有診所可以係果面買..XD
all_loving_it 2013-3-24 08:18:42 PM
ching` 發表於 2013-3-24 12:51 PM
唔該大家點醒左我個豬腦..XD
我成日記住我睇開果間先有...!!

大圍珍禽一樣要睇醫生先可以買, 就咁去唔賣架

唔好意思, 因為我岩岩同兔友讓左幾包, 交收比你又太遠, 幫你唔到
all_loving_it 2013-3-24 08:20:01 PM
hh0 發表於 2013-3-24 02:36 PM

第間唔敢講, 大圍一定要有睇開同有需要先賣
ching` 2013-3-24 08:21:54 PM
all_loving_it 發表於 2013-3-24 08:18 PM
大圍珍禽一樣要睇醫生先可以買, 就咁去唔賣架

唔好意思, 因為我岩岩同兔友讓左幾包, 交收比你又太遠, 幫 ...

-口- ...咁我要再睇下邊度可以唔睇E生賣先得....
唔洗唔好意思XD 唔該你就真~

不過其他診所唔知價錢會唔會差好遠呢..
all_loving_it 2013-3-24 09:18:49 PM
ching` 發表於 2013-3-24 08:21 PM
-口- ...咁我要再睇下邊度可以唔睇E生賣先得....
唔洗唔好意思XD 唔該你就真~

平日我係睇開大圍, 因為部份兔兔健康問題比較多, 要接受特別治療, 咁都會去問下馬馬意見, 兩間草粉既價錢差唔多

不過, 以我所知O記草粉某部份寵物店都有得賣, 不過, 都一定要有醫生紙先賣, 另有一只APD就唔洗要醫生紙, 有好多寵物店有得賣, 不過, 無O記可以擺咁耐, 你可以考慮下

你兔兔要長期食草粉?
ching` 2013-3-24 09:24:19 PM
all_loving_it 發表於 2013-3-24 09:18 PM
平日我係睇開大圍, 因為部份兔兔健康問題比較多, 要接受特別治療, 咁都會去問下馬馬意見, 兩間草粉既價錢 ...

明白~! 唔係AR~不過剩低果DD 應該只係可以食多一次..有時候係佢D便便唔好睇..係一日發下脾氣唔食嘢咁.就會比佢食~ 但有D怕突然有D咩事咁姐~!!

兔兔食開O記~又搶住食~所以唔想轉..怕一陣買左佢唔食就曬曬..!!!
衰仔(00) 2013-3-26 02:43:11 PM
我住沙田...我知荃灣有診所可以就甘買!我係個邊返工..可以幫買..如有需要可加我fb留電話
my fb:[email protected]
靜妍媽 2013-3-26 04:45:58 PM
我都想搭單呀~靜賢仔果d草粉都食哂喇~~
siudao0831 2013-3-26 04:51:22 PM
你好呀,我住馬鞍山ga,星期日要同兔兔返Dr. Ma度覆診,有需要可以幫你買。

ching` 2013-3-28 08:11:48 PM
唔該曬各位咁熱情
我岩岩搵左一位兔友幫手!!~
如果夾唔到先再通知大家!!

真係麻煩曬!!!!!!!!
十萬個感激啊!!!!!!!

快速發帖